MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 25, 2010

Spread The Love Contest

klik sini utk details iqafilovebuggy seme syarat2 mcm bese dah follow.

sila tunjukkan 1 gambar anda yg menunjukkan kasih sayang..tk kire la gmbar couple.,suami isteri,kawan2,anak n ibu..anak n ayah..adik beradik..asalkan menunjukkan kasih sayang.(ingat..1 gambar sahaja!)

aku pilih gamba comolot ngan damia ni ni masa g bercuti kt PD ngan cik deah damia.kang aku letak gambo comolot ngan amrul kang ada yg termuntah ijau plak kang.ekekek...tak pasal2 kena banned blog aku kang wakakakaka...


12 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

good luck ok..comeyy gambar nana ngan damia cam tu..

Ena said... [Reply to comment]

alahai.. cutenyerrr!!..
so sweets!!
Gd Luck yeh!

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tq..moh join!

ena-tq..

iqafi said... [Reply to comment]

hi dear.

dah review..goodluck!

zh-ena said... [Reply to comment]

mmg sweet la gambar nie nana

mama_umar said... [Reply to comment]

cute pic!ala..nk pic yg comolot dgn amrul ko tu,hahahaha

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

so sweet la nana :P
gud luck ekkkk....

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

aahhaaakksss.. memang sweet sgt.. wallaaa... rasanya klu gambo ko comolot ngan amrul di pertadingan kan.. for sure meletop blog ko..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

bkn muntah ijo nana oi..
klu akukan..mahunyer muntah darah kot?!!
ahahaa.
takderlah.
gurau jer.
tpi klu aku ltk aku com molot dgn cik sam.
mahunya kena hambat satu kampung nih.
ekekeke.
tapi bile pikir lbik..ok gak klu buat contest comolot dengan somi memasing.
ok tak?
ekekkekeke.

Nana said... [Reply to comment]

iqafi-ok tq yea..

ena-tq ehehe..sweet la sgt ekekek

zt-hahah bahya2 wei nk siar pic tu kang aku kena masuk jel kang blogger siap gmbr terlampau msk paper kosmom pemes satu msia kang

kak ayu-tq kak

ayu-hahah jgn weh klw muntah darah tu kena santau je hahaha...
nk wat contest comolot?mau penganjur & peserta seme kena masuk jel hahah

wantie said... [Reply to comment]

so.. sweet.... geram tengok. kalo ler aku ada anak pompuan...

hmmmmmmm

Nana said... [Reply to comment]

ala...wantie..sabo ek..mana tau ada rezki nanti dpt bb girl plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...