MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 15, 2010

surprise utk Deah

aku rasa sure ramai blogger g serang KR 13 Jan aritu kan?hehe yela sape xmau kan...buy 1 free 1.aku g gak tp pas blk keje pastu call deah, dia pon set ngan 3 org membe.aku plak tiba2 bole terfikir nk wat seprise kt dia utk bday dia walapun dah nk msk 2mgu dia nye bday..ehehehe adiah dia aku xbagi2 lagi, just wish aje...

time sampai tu aku tros g bli kek & aku ckp kt budak KR tu tlg simpan kan bole x?akak nk minta tlg adik bawakan kan kek ni kejap lg bila akk bg singal ok?budak tu plak ckp ok kak...no hal..ehehe..time aku smpai deah blom smpai, so aku cop tempat dulu...

time tgh nk mkn,aku pon buat2 angkat tangan kt staff KR tu pastu budak tu nyalakan lilin & bawa kek kt deah, si deah dah pelik tgk aku dok sengeh2 hehe..skali dia pusing bakang tgk ada kek.hehe..dia ckp siot...ko na..tkejut aku.hahahha....menjadi seprise aku utk deah.tq kt hirda sebab amik gambo & ira juga.

saat2 deah diseprise bole plak time ni btry camera abes amik pkai nset je tu blur.seb baik hirda bw camera




8 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

huhuhu...kita tak tahu pun ade promosi cam tu kat KR....kalau tak harus ajak hubby gi ni...

happy belated birthday Deah...

en_me said... [Reply to comment]

sodappnyerr kr ittewww.. ehehe, salamm akak ibudamia tewww

Gieyana said... [Reply to comment]

bestnyer korunk...daku pon terjah gak KR ritu..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-kita tau pun time ada promo tu.rupany2 ramai yg dah tau 1 day b4.

en_me-hehe..waalaikumsala..sapa ni ek?

gie-heheh ko pon terjah gak ek?free 1 sape xterjah kan?

mama tisya said... [Reply to comment]

nasibaik aritu tkde die ckp saper cpt die dpt yg buy 1 free 1...heheheheh...kot2 saper yg lmbt pegi dh tk valid kn...:-) sure terkejut deah kn..surpriseeeeeeeeeee

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe..mmg tkejut gile si deah.tak terkata dia eheheh

wantie said... [Reply to comment]

baiknya ko... siab buat seprise untuk deah. walaupun aku tak kenal si deah tu, aku wish dia happy b'day.

Ko tolong kabaukan kat dier yer.

Nana said... [Reply to comment]

haha wantie.ok nanti aku kaba kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...