MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 29, 2010

wedding photo contest

sila klik sini utk tgk syarat2

· Sertakan nama anda & pasangan...Sertakan juga tarikh ulangtahun perkahwinan anda & pasangan...

· Ceritakan sket kenapa gambar tu anda pilih untuk menyertai contest nie...


Nama: Fauzana Ismail
Nama Pasangan: Mohammad Amrul Fazlee Ramli
Tarikh perkahwinan: 080706

kenapa aku pilih gambo ni?pasal aku suke tgk aksi malu2 tp mau ni hehe... sebenarnya photog aku xsuruh pon amik gambo kiss pipi ni aku yg ckp kt abg cameraman bang amek gambo kiss pipi bole x?hahaha..xmalu kan?siap leh request ekeke...pastu tak sangka plak time posing2 ni ada la adik2 amrul tgh tgk dah tu diorg perli2 la cium2...jgn lepas hahah..tu psl muke memasing malu2 taik kucing je tu hahahaha

17 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

Memang sweet betul gambar ni...terasa auranya....hiks...good luck..ader peluang nak menang ni..

p/s: ayoyoyo...masuk contest ajork...

Nana said... [Reply to comment]

ayu.hahahah gile suda...bercontest ekeke..tgh2 lpk2 kt umah xde keje bolela

tq..jom join!

Gieyana said... [Reply to comment]

gd luck yer..cung gambar kawin ko..posing secara santai gitu..

Dj Epoi said... [Reply to comment]

Top 3 wow!!!! setakat nih....
Dari mata Gua arrrrrr....
Good Luck!!

Nida said... [Reply to comment]

Hehehe...

Dulu masa baru2 kahwin memanglah malu2 nak kiss2 ni... sekrang malu lagi ker???? hehe

p/s: Gud luck

mama_umar said... [Reply to comment]

hahaha,lawak2..ciumm jgn kasik lepasss

Nana said... [Reply to comment]

gie-tp kan aku tingin sgt amik gambo mcm ko amek tu pesen gambo pantin skang mana ada posing2 ats pelamin lg kan seme ala2 candid & outdoor photoshoot

Nana said... [Reply to comment]

dj epoi-hehe tq bro..wish me luck

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-heheh skang xde kemaluan dah kak...moekekekek

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehe..tu la bese la jadi pantin sure kena sakat je kan

Ena said... [Reply to comment]

he3x.. sweets la picture tu nana..

Gd Luck yeh!!

Nana said... [Reply to comment]

ena tq...

::Leily | Ummi Alya Husna:: said... [Reply to comment]

salam nana...
wish u luckk..
sangat cantek!!! tp malu nak join.. ;p

Nana said... [Reply to comment]

leily tq....hehe jom la join

LyNn HaMzAh said... [Reply to comment]

nana : tq for joining the contest...anyway good luck...

Nana said... [Reply to comment]

tq lynn

wan senari said... [Reply to comment]

alala..comel gamba ni,..
nnt leh join contest kt blog ida pulak ek..ehhehe
http://wansenaribiz.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...