MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 25, 2010

xabes2 titiwangsa heheh

hari sabtu lepas pas g bekpes amrul ajak g titiwangsa bawa damia main taman.damia pun dah lama xmain taman.klw amrul xde aku tgk mood gak la nk bawa dtg sini klw rajin je br aku bawa hehe..bukan apa dari parking nk menapaka ke taman tu bole tahan jauh gak tu yg malas tu.nak2 klw g weken parking sure penuhnye.

suka aku tgk damia nmpak je playground ni dari jauh dia jerit NAK MAIN...pastu berlari2 xsaba dah nk sampai playground.


tengokla tu betapa sukanye damia dpt main boyan spenda hehe...


11 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

bdk2 kalo nmpk playground mmg suka...smp tkmo blk kn...nk2 kalo kt soping mall lg ler...

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said... [Reply to comment]

allloololo.. damia tu suka btol dpt nek buai eh..

suke btol!mau ssh nk ajak balik tu..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

budak2 memang tak leh nampak playground ni...mulalah buat muka kasihan nak main...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

budak2 gitu la kan.. sgt soka klu dpt g main kat playground.. damia tomey je naik buai tu.. mirul tak blh dah masuk buai camtu.. tak muat..

lia said... [Reply to comment]

Amsyar pon sukak giler main kat playground tp kat cni xpenah p lagi... jauh wooo...

wantie said... [Reply to comment]

kahh.. perkataan takleh blah,
" Boyan Spenda" seb bek buka spenda boyan.

Kalu tak semua orang boyan marah plak.. kik kik kik

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tu la pasal klw kt soping mall idok le bole lama2 hehe

fiza-hehe mmg dia xmau kuar dari boyan tu dia kepit kaki dia kuat2 hahah

ayu-hehe...tu la nye.

rina-eheh mirul xmuat ek?sian mirul..xpe boyan yg xde spende tu ada bole naik tp tu kena ati2 skit la mirul dah beso ok kot

lia-ssh nk cr boyan hok bentuk spende tu.klw buh dlm tu senang xyah nk pegang2 dia dah

wantie-muahaha...opss ada org boyan ke kt sini?kan kena banned plak haha

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aku musykil satu jer nana oii..
time amrul main2 aats kuda spring tu..
tak patah ker spring dia?
ekekkee.

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

BOYAN SPENDA?????????? wakakakakakakkaa................

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah..tu la aku takot gak watnye patah ke apa kan..dah la overload.tp elok je kuda tu hahahah...maknanye mmg dia guna besi yg kukuh la tu tiada penyelewangan berlaku ahahahahah

Nana said... [Reply to comment]

atie-iye la tak gitu?bentuk spende kan tu heheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...