MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, January 17, 2010

"Your Best Vacation Moment Contest"

nak tau details bole klik blog MAMA ZARA

Ok nak cite skit pasal percutian ni, time ni kitaorang punya honeymoon, lepas 3 ari kawen je tros pegi animun.actually xde pun plan nk g sini sebenarnya last mnt mcm tiba2 bole terfikir Pulau Tioman.dengan xde booking kitaorang main redah je pegi sini.nasib baik time pegi tu ari rabu so xde la pack.

Sebab apa aku rasa percutian ni jad best moment dlm hidup aku..of coz la..ni percutian pertama selepas kami bergelar suami isteri, jadi orang kata time tu tengah2 hangat lagi nih.hahaha…dah la tu time ktorg pegi sini ari rabu, time working day, mana la ada orang..kat chalet tu mmg kita orang berdua je guest utk ari rabu-jumaat.pergh..mmg seronok gila..ktorg dilayan mcm raja…sampai kan bila time makan sampai pekerja resort tu siap bole datang kt bilik cakap makanan dah ready…

Bila malam plak ada BBQ ktorg duduk berdua je tepi laut bertemankan kucing2 yg banyak sgt kt resort tu..sambil menghirup udara segar…mendengar tiupan bayu…sambil makan BBQ yg pekerja resort tu sediakan.time tu btol2 rasa mcm dunia tu ana yg punya…hehehehe…

Walaupun percutian kitaorang ni dalam Malaysia je & xde la duduk hotel mewah tapi aku rasa ni la percutian yg paling aku akan ingat seumur hidup…sebab ni la percutian kami yang pertama selepas sah bergelar suami isteri




7 ribu orang memberikan idea bernas:

Anem arnamee said... [Reply to comment]

salam akk. alolo. bestnyer jenjalan, semoga menang;p

mama tisya said... [Reply to comment]

good luck..kita pn ingt nk join gk tp lum wt entry lg...

Nana said... [Reply to comment]

anem-tq

eryn-heh tq..

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

hi nana..sori byk2..br smpat nk tinggal komen mlm nih..hehe

nway, thanx sudi join contest ni yek..nmpak berbahagia sgt korang kat tioman tuh..dhla berdua2an jek tk de org lain..asyik sungguh..=D

wantie said... [Reply to comment]

best nyer percutian masa masih lagi berdua.. tapi bertiga pun still ok lagi. tul tak???

Nana said... [Reply to comment]

lily-xpe...kita paham organizer sure bz.eheh..sgt bahagia time tu..tp skang pun bahgia gak eehehe

wantie-yez btol2 skang lg bez ada ank.lg bermakna

Ena said... [Reply to comment]

dapat bayangkan la bestnyerrr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...