MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 9, 2010

adiah best vacation moment dh sampai...

hehe..balik umah td tgk2 ada parcel ats meja.mak aku la yg received td tu.tq lily....saya suka seme adiah tu.terutamanye fridge magnet tu sebab saya pengumpul FM.wah!! sukenye!! ni 1st time dpt adiah menang contest.agknye mcm ni la korang2 yg penah menang rasa kan...time adiah smpai kt umah hahahaha....

parcel yg slamat tiba...pantas sungguh penganjur kita poskan, mcm ni la br penganjur yg berjaya...hehehe...
ni la isi2 lm parcel tu, Tshirt & fridge magnet BALi & beg

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah2 pantas update..tahniah2...mcmni la best..cpt umum pemenang..cpt antar adiah kn...

FM dr bali sure selipar tu cz MIL pn p bali dlu bli FM gtu gk

nanti tgu adiah tetty plak ek

Nana said... [Reply to comment]

eryn-heheh sgt teruja kan dpt adiah...buka je parcel tros update hahaha...tu la tgh tgu adia tetty plak

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

best...best...dapat hadiah from oversea...

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

comel beg tu...

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe..rejeki namanye..
ros-tu la bg damia ok gak tu kan smlm dia dah try2 dah

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. hadiah yg best.. seronok kan bila dpt hadiah

Nana said... [Reply to comment]

rina-hehe sgt sronok nak2 1st time heeeeee

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aku punyer kena amik kat pos opis sbb tuan rumah takde time posmen tu anto
eii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...