MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 26, 2010

aktiviti harini

hai korang..selamat bercuti..mesti korang seme ada plan g cuti2 malaysia kan cuti 3 arini

aku??em...arini banyak nau aktiviti aku, hari ni masyuk plak tu bersamaan ngan Public Holiday, bersamaan amrul ada plak tu wah!! heaven! kekekek....

1. nak g cari adiah orang kawen (ada 2 wedding sabtu & ahad ni)
2. nak g cari adiah gahtering (ahad ni)
3.mau g bayo duit kete
4.mau g kedai kek nk cari bekas pastik ltk kek dah abes stok mgu dpn ada org oder lagi
5.mau shopping ngabeskan duit
6.mau g jalan2 bersama cik damia & en.amrul(hrp2 time jalan2 ni xde la call suh amrul dtg koje..)

em...arini kawasan jalan2 kami xbole keluar dari Kuala Lumpur pasal amrul hari ni ON-CALL (hah korang ingt doktor je ada ON-CALL)heheh...

so arini nk kuar amrul kena bawa uniform ni ltk dlm kete klw org call zasss...kena g koje.huhu hrp2 arini xde call bg lah kami peluang mau spent time together2berat ko uniform nih...klw xde mesin kt umah aku hah jgn hrp aku nk basuh tangan xdaya nk angkat klw tengah basah


16 ribu orang memberikan idea bernas:

zura@iwan said... [Reply to comment]

haku keja....hikss

same la..kdg2 laki haku on call, bw uniform dlm keta..kakkaa

Gieyana said... [Reply to comment]

berat tue uniform laki ko...kalau aku pon x larat nk sental ngan tangan..hehehe

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

hehe..en hubby sy pon ade satu uniform lebuh kurang camni..cmpak mesin jek time nak basuh..sng ekrja..=p

lia said... [Reply to comment]

serius aku ingt tentera zaman la ni xde on-cal da ;p

ingt time jepun jer ada on-cal.. kot ko xckp, mmg aku xtau...

Nana said... [Reply to comment]

zura-sian hang kena keje, hubby hang koje apa?

Nana said... [Reply to comment]

gie-mmg aku xpenah sental guna tangan lagi setakat nih heheh tp ritu try rendam dlm mesin nk angkat xbole psl berat gile hahaha

Nana said... [Reply to comment]

lily-hehe..tu la pasal campak dlm mesin je...pastu klw basuh baju dia 2 helai baju lain xbole masuk dah hehehe

Nana said... [Reply to comment]

lia-hehehhe..klw unit lain aku xtau la plak, tp klw koje amrul mmg mcm ni la

zh-ena said... [Reply to comment]

dulu bekas BF ena pun selalu on call..tgh tgk wayang kena pggl kerka..angin jea masa tu :D

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehehe...mmg hangin. tp sebab kita tak duk skali ngan amrul kan jarang la kena oncall tp bla dia ada mmg hangin gile abes nk wat mcm mana nama pon koje

Nida said... [Reply to comment]

Salam..

Amboi... lengkap plan dari A to Z tu..hehe

p/s: akak ada buat giveaway... jemputlah join...

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-ok nant saya join k..

~ana~ said... [Reply to comment]

complete ye apa yg nak buat dlm ms sehari..heh3x...camna?en amrul kena panggil x?

Nana said... [Reply to comment]

ana-eheh tu la siap dah list yg tak list pon ada masuk hehe

xkena panggil ana kami siap g mandi sungai lagi hahaha

wantie said... [Reply to comment]

Aku dah biasa dengan on call. Tapi nak wat cam na kan, tu lah punca pendapatan hubby untuk kami sekeluarga...

So, bila ada kesempatan baru leh merendak rendek. hikssss

Nana said... [Reply to comment]

wantie-tu la nye nk wat mcm mana dah tu keje dia kan..kita kena la terima & faham seadanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...