MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 24, 2010

bila nama ku disebut2 hahhaha

arini rayau blog kwn2 ramai nau dok sebut2 nama aku..patut la kt opis tadi aku asik tersedak2 aje.kekekekeke....

tgk blog ita dia dok sebut2 psl picnic kt sungai pandan, kat pancing kuantan

blog lily pun sama dok sebut2 nama aku psl air terjun sungai pandan

bole plak tetiba jumpe 2 org cite2 psl air terjun sungai pandan...naseb kami pegi ari sabtu klw pegi ari ahad kompom dapat jumpe ita & lily

blog ayu ak.a ibu damia plak dok sebut2 psl dia penah jumpe aku (time aku trn johor singgah dtg umah ayu)pst...sila jgn segan ok..xsabar nk jumpe lg skali ahad ni

blog kak zura plak mencitakan kisah ketenye di langgar org sama kes mcm kete aku disagat lori alam flora...senaseb la kita ek..

heheh tq la korang tetiba membuatkan aku terasa glamer wakakaka..sengal nye...




12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

glamour2....ahad nanti lg glamour bila msk majalah kan..kan..kan...heheheheh

Nana said... [Reply to comment]

hahah majalah ke paper?itu lagikla glamer muahahaha

Hezesuze said... [Reply to comment]

tu tandenye nana disayangi oleh para bloggers ....huhu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

cakap org femes...ayu tumpang femes blog damia aleesya + ayyunie jer..

nana tu lagi femes....semua dok sebut2 nama awak jer...

apa2 pun ahad ni kita semua femes...yeayy...

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

hehehe..tkpela..sesekali bg can org tu glemer..=p..Zara n mama pon join gatherng ahad ni..klu ternmpak2 kitorng yg kaku mcm kayu ke sila2 la tegur yek..mama Zara ni kn pemalu orgnye..ekekeke

ita cutevirus said... [Reply to comment]

huhuhu...

nana, pas nieh leh le kite jumpe ek.. asyek jumpe kat alam maya jer.

zh-ena said... [Reply to comment]

ahad nie nana bwk aper

kek choc ker :D

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-klw betul bagai dikata alamak terharunye rasa...i luv u la my follower ekekeke

Nana said... [Reply to comment]

ayu-kah..kah..kah..tok ti lagi glamer tak le lawan
yezza btol2 ari ahad ni kita seme glamer

Nana said... [Reply to comment]

lily-ala jgn la malu2 buat2 la kita ni mcm dah kenal lama heheh

Nana said... [Reply to comment]

ita-no prob...insyallah ada rezki kt jumpe la nanti

Nana said... [Reply to comment]

ena-idok bw kek cekelet la
sebabnye xde sape nk tulung bawa rasanye dari parking ke taman jauh gak mnapak en.somi koje nk bw damia lagi kita bw jajan je hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...