MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 10, 2010

Contest Aksi Gigit si Manja

syarat2 sila klik sini eh..eh...alin nama ank kita sama la..damia..heheh ramai blogger nama anak damia kan.
  • Upload hanya SATU gambar jer ek... Jgn lupa nyatakan nama anak, tarikh lahir, nama ibu & WHY uols rasa aksi gigit si manja anda tuh notti / cute / macho / sweet
Nama Anak: Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
D.O.B: 13 April 2008
Nama Ibu: Fauzana Ismail

ok aku pilih gambo time damia 8mths ni pasai time dia tgh aktif mengeget gigi mula2 nk naik kan..tu yg dia gatai gusi seme menda nk geget, kunci umah pon bole nk geget juga.dah beso2 skang ni xde la nk geget brg tp suka nau geget orang! hehe...

kenapa aku rasa gambo ni sweet?sebab damia bole lagi pandang kamera sambil buat aksi geget yg nampak mcm muke nmpk so relax...& nmpk mcm org tak bersalah je...

6 ribu orang memberikan idea bernas:

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

aahaaakkss.. so cute damia.. good luck k

Shida said... [Reply to comment]

chubby tul damia masa tu..geram tgk..hehe..gud luck!

Nana said... [Reply to comment]

rina-tq..jom join!
shida-ahh la mmg time kecik2 chubby skang je kurus mana pegi ntah seme isi damia hehe

ibu_umairah said... [Reply to comment]

good luck...........

wantie said... [Reply to comment]

cutenya damia gigit kunci. jgn tertelan dah la..

Momma Mia said... [Reply to comment]

alahai bam bam juga la damia nih.. comei2.. good luck yer!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...