MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 1, 2010

contest seiras wajah musim kedua

sila klik blog mayaqarmyla utk tgk details

maap la puan penganjur ek..saya pilih gambo time damia 2mths pasai saya rasa time kecik2 dulu yg nmpk sgt2 seiras, skang pon iras gak kot tp xla sgt kot.
Sertakan nama panggilan utk ibu/ayah. Nama penuh & panggilan anak serta tarikh lahirnya sekali.
nama ayah:amrul
nama anak:nurul damia amnan (damia) D.O.B 13 April 2008


Ceritakan persamaan yg ada antara anak & ibu/ayah. nak cerita panjang2 boleh, cerita pendek pun boleh. Tapi ingat entry menarik mungkin bakal menambat hati juri.

persamaan antara damia & ayah dia?semuanya sama tang muke tu...yang ni saje aku amik time damia umur 2bln lagi la sejibik mcm muka ayah dia.klw aku nak lebih spesifik kan tang mana yg sama gile tu aku pon xreti nk explain sebab aku rasa semuanya sama...hahahaha.xpela org kata bb girl klw ikut muke ayah kan sejuk....alhamdulillah..mmg sejuk pon...hheeeee....

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Yan said... [Reply to comment]

maceh nana... dah terjah nih..

tp silap skit.. link entry tu nana buh kat entry lame.. kite dah up entry lain tuk korang anta entry penyertaan..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik..hik.. memang cute n sama la.. good luck k

~~ciklinn~~ said... [Reply to comment]

yerlorr sgt seiras masa nie.. gud luckk yer..

Nana said... [Reply to comment]

yan-ok saya dah btol kan sila cek yea..tq

rina-good luck to u 2

lin-bapak borek anak rintik hahaha

atty's said... [Reply to comment]

ade iras...gudluck nana..

Nana said... [Reply to comment]

tq kak aty

[-suziey-] said... [Reply to comment]

anak ayah ni..hehe...good luck for damia n ayah:)

p/s: ok dh mask nama..see u there:)

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-ok see u there

mama_umar said... [Reply to comment]

saye sokong pic ni,saye sokong!!hehehe,gudluck damia!

Nana said... [Reply to comment]

zt-hahaha...aku tau ngape ko sokong sebab aku pon skong ahahaha pasai time nampak sejiban kan

Nida said... [Reply to comment]

Tang hidung tu yang sebijik bebeno...hehe

Nana said... [Reply to comment]

hehe ye ke kak nida.ntah tgk seme nye sama je xtau mana plg sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...