MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 3, 2010

CUTEST BABY WITH CUTE MOM by MaMa_Aqish

ok sila klik blog mama_aqish utk tgk syarat2 k

Ceritakan sedikit ape yang anda tahu mengenai blog mama_aqish & kenapa anda suka terjah blog mama_aqish(pendek pun tak pe)

1.blog ni meriah sangat

2.mamaaqish sgt rajin organize contest & join contest kdg2 klw aku nk tau contest2 terkini bole refer blog ni

3.banyak info bole dpt kt sini

ok ni la gambo yg aku pilih yg konon ala2 cute mom la kan..ekeke....time ni aku&damia ikut deah bercuti kt PD, amrul xde..koje..berpoya2 sama cik deah heheh...

Nama anak : Nurul Damia Amnan (Damia) 1 tahun 9 bulan
Nama ibu: Fauzana (Nana) 27 tahun
**********************************************
wah tgk contest ni kan sgt ramai dia nye sponser, tq kepada sponser yg sudi menaja hadiah..sgt teruja sebab sure contest ni meriah dengan hadiah heheh...ni la dia sponser2 adiah itu..


2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...