MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 1, 2010

cuti..cuti..

bez btol arini..public holiday yang jatuh ari isinin..wah mmg heaven...sebab aku mmg benci nk dtg keje ari isnin...ala seme pon gitu kan..monday blues la, black monday la memacam istilah...

arini xde plan lagi mau ke mana...cuma xsabo tunggu malam kang la...amrul blk KL cuti sempai ari ahad.yeha...sonoknye...

aku skang tgh dalam mood bercontest hehe..tgk jela contest yg berderet2 yg dah aku join.klw aku malas...mmg malas tp klw aku rajin...cam gini la.arini klw xde kemana2 mau aku cari lagi mana2 contest nk join hehehe....

selamat bercuti utk warga KL,putrajaya & labuan...oh ye arini bezday adik aku yg kecik ACU yang ke-9.

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah sronok la die cuti2 ye tp tkpe kasi chance org kl cuti cz sgor mmg sedia maklum byk cuti...:-p

tkpe join byk2 contest,mn tau ada rezeki kn...

wah2 amrul blk sure byk tmpt yg nk di tuju tu

Nana said... [Reply to comment]

hahah tu la eryn selangor lg banyak cuti lg jelez...eheheheh
saje je join contest menang kalah blakang kira janji blog xsepi ehehe
ala tak g mana la kot..kamis ni je blk penang.

Ena said... [Reply to comment]

Selamat bercuti.. :)
sonok lau dpt g jalan2 kan nana!..

Chik Na said... [Reply to comment]

selamat bercuti tuk nana

iNa said... [Reply to comment]

bestkan cuti ari isnin...
klau isnin je mmg malas sgt2 nk keje..hhuuuhuhu...

wah2...hubby blk lame ye..
syok.. :)

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. seronok la bercoti2 ya.. ahaaaksss... takpe join contest byk2 ni.. selain memeriahkan.. mana tau ada rezeki nak menang kan..

Nana said... [Reply to comment]

ena-tq ..tp xde jalan mana pon dok umah je..tgu ari kamis ni br nk jalan2 hehe

chik na-tq...

ina-tu la mmg malaz nau nk koje ari senin..hehe..amrul blk lama...seminggu gak la..

rina-rina saje je join contest isi masa lapang...menang kalah blakang kira heheh

atty's said... [Reply to comment]

jeles nie tgk org cuti ..

Nana said... [Reply to comment]

hahaha kak aty sy lagi jeles org selangor lg banyak cuti dr org kl tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...