MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, February 7, 2010

damia's new bike

ari rabu lepas, amrul ajk g cari beskal utk damia.dah lama dah nk bli damia beskal tp tgu la dulu sebab takot dia xreti nk tolak..skang ni dia mcm dah pandai skit & kaki pon dah sampai tanah klw dok ats bike.tq kt shiera suggest tempat ni aku xsure la tmpt lain murah ke dr sini xsevey pon..

ni ada la 2,3 jenis yg damia try, hijau ni doraemon tp amrul xmau sebab dia nk bli kale pink hehe
yang ni plak pink frog tp dianye seat tinggi sangat kaki damia xcecah tanahakhirnya..jumpe yg berkenan..model semut tu damia minta ngan tauke nk test drive hehe...
ok la damia puas hati...bila org tanya damia nak ni ke?dia ckp NAK...so ayah damia kuar duit je la..hehehehe...
sejak bli bike ni ari rabu lepas blom berpeluang lg bawa damia round2 kt depan umah.dah tu ari kamis balik penang, tadi br sampai.penat aku nk tolak dia ptg2 td.esk la...klw rajin pas balik keje aku tolak ank dara aku ngan new bike dia.



17 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said... [Reply to comment]

alo comei beskal die...i like pink!!huhu.
damia, t kasi la auntie pinjam ek.hehehe..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa tomeynye..so sweetla itu semut..hehe..bole la bawa masa g lake garden main kat sane:p

Nida said... [Reply to comment]

wah.. macam2 binatang ada ye.. froglah, doraemonlah.. tapi semut juga yang dipilih...hehe

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah! pink gediks...suke2..huhu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

cantekkkkkkkkkkkkkkkkkk .. i loikeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-)

lia said... [Reply to comment]

auntie nk pinjam, boleh x damia?

;p

mama tisya said... [Reply to comment]

wah siap ada bumbung lg ye..tkde la panas ek..brp rege basikal tu?kita nk bli utk tisya tp aritu die test basikal yg ada kayuh ni kt c4 tk reti lak nk kayuh tu yg tk bli2

Nana said... [Reply to comment]

fiza-ayah dia la beria2 mau pink damia xreti lg nk pilih2 heheh

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-nak bw time gathering?ha..idok la kot..klw ayah dia ada bole consider hehe..ni kita g ber2 je ngan damia dah la bagak itu semut heheh

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-tu la..semut tu je yg smpai kaki dia

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hahah pink gedik2?

iNa said... [Reply to comment]

comeinye basikal damia..
ala..cute gile..geram tgk..he

Nana said... [Reply to comment]

kak diana-hehe..aidil xbole la bli kale pink

lia-bole..aku bg sebab beskal tu beso eheh

eryn-damia pun xreti kayuh tolak je ngan kaki.sementara dia xreti ni kita la kena tolak dia pas dia pandai bole buka tapak utk letak kaki bg dia kayuh sendiri.hage dia RM140 dah puas minta tawar tokei tu xbg kemut ah

Nana said... [Reply to comment]

ina-hehe cute ke kejap je la ni damia melasak nanti abes..

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

cantek!!!!!!!

wantie said... [Reply to comment]

comeynya beskal dia. katun semut. wah .. wah.. hari hari leh nek semut yer damia.

Nana said... [Reply to comment]

atie-tq
wantie-letih weh..ptg tadi dah start menolak damia.bila benti dia suh jalan adeh..kurus aku camni kuar peluh tiap2 petang tolak beskal damia ahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...