MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 8, 2010

dinner dipizza

ari rabu lepas pas bli beskal damia tros g tesco bli brg dapor..dah malam mls nk g mkn tmpt lain singgah je la pizza.try set utk 2 org baru kot...xpenah lg try. rsnye set RM15++ kot xmasuk tax.tp spageti mmg kemut bahan la...nama pon set murah kan...xmcm ala carte nye

dinner yg xseberapa
time ni bole la kami makan bersuap2 maaf xde gambo kang korang muntah ijau tgk aksi suap2 muaahaha....
eh..eh..amik gambo romantik2 ni damia mana damia??tinggal ke?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tara..budak ini tewas dengan kesejukan ekon di pizza...baik nye tido..bole la kami mkn ngan aman sambil bersuap2 he....




19 ribu orang memberikan idea bernas:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

dah dpt beskal baikknya tidoooo terus ;-)

lia said... [Reply to comment]

aku ingt damia tolong kat dapur pizza ha3...

mama tisya said... [Reply to comment]

damia kasi chance kt ibu & ayah nk mkn bersuap2:-p

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

syoknye tengok damia tdo.........

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

sekali sekala jumpa...haruslah suap menyuap kan...ekekek

Ami said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Ami said... [Reply to comment]

damia penat test drive basikal kot nana,hehe.same jer kot ala carte pon nana,pasta pizza hut sokmo ami mmg tak berapa puas hati,tak berapa presentable,macam main letak-letak jer,rase pon biasa jer.

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahahaha..tu kasi ubat tidur ke tu..ekek:p bole la romantik2 yek:p

wantie said... [Reply to comment]

damia kasi chance kat parent dia la tu...

Ya la boleh ler romeantik romantik la yer..

Hezesuze said... [Reply to comment]

sabo jeler damia tertido...huhu
xpe dia bgi chance kt mak bapak dia tuk romantika d amor kekdahnye...huhu

Nana said... [Reply to comment]

kak diana-hehe tula time ltk dlm troli tesco lg mata dia dah kecik, pantang kena ekon ni nk tido he tau

Nana said... [Reply to comment]

lia-hehe...kt umah ye la tlg kt dapor..bukan tlg masak tp tlg "kemas"

Nana said... [Reply to comment]

eryn-mmg payah la klw dia tido nk bersuap2 hehe sebab sebok dok suap damia je

Nana said... [Reply to comment]

atie-sejuk gile ekon smoai rambut damia gerak2 la kena ekon tu haha..tu pasai lena tu

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la...skali skala romantika de amor hahah

Nana said... [Reply to comment]

ami-kita jrg amik menu lain klw g pizza.spageti & pasta jrg oder slalu oder pizza je.

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-ekon tu la ubt tido damia haha msk dlm kete pon gitu kena ekon zzzzzzzzzzz

Nana said... [Reply to comment]

wantie-slalu klw time makan mmg dia xtido ar..payah nk romantik2 ajk kuar ber2 ayh dia xmau nk bw damia skali hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-skali skala je kakk dpt romantik2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...