MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 10, 2010

jumpe gie@padang kota

sabtu lepas, trn je bukit bendera janji ngan gie nk jumpe kt padang kota.fuh!! sesat2 gak la kami tau2 la penang tu kan banyak jalan 1 way...ni 2nd time la aku jumpe kwn blog luar dari kl, aritu jumpe ayu a.k.a ibudamia kt skudai.

wat gie & C.o tq tau..hang banje kami makan laksa padang kota.mmg sedap weh! aku ni kan antu laksa...balik penang aritu 3 ari berturut2 aku mkn laksa.

lokasi pertemuan, Padang Kota Lama cantik bercahaya2 ala2 bangunan sultan abdul samad hehe..
adoila..muke aku agk kepenatan & kepucatan hehe.pasal berjalan dari siang melekit2 berminyak2 seme ada
aku jumpe gie, damia jumpe nureen
sebelum balik posing ramai2 tu pastik yg aku pegang tu jeruk gie bagi maceh gie..
gelak besar aku & gie
ni la jeruk gie bagi ada 4 peket semenye baru malam tadi aku makan.slalunye aku g penang sure beli 2 kilo bw balik jeruk bw kt opis & bg mak aku, tp ritu kita trn bukit bendera dah ptg so kedai jeruk pon dh ttp...seb baik gie bg klw tak kempunan aku nk mkn jeruk hehe...
pst....gie aku cilok gambo kt FB hang.hehe..

22 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

sronok dpt jumpe blogger's dr luar kl...best tu jeruk..yum2

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhhhhh ..kalerful kaler jeruk tue ... heh..heh.. rezekie ;-)

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

sedapnye jeruk tu............best ek jumpe blogger...

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

bestnya...jumpa blogger...xpe xpe..nnt eli claim time blogger day tu heheh..lg ramai leh jumpa =D

p/s: byk menang contest skang...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa rejeki..hehe..kalu jmopa blogger penang pastinya jeruk jd buah tgn..hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

daku nak jeruk jugak....

zura@iwan said... [Reply to comment]

ngan haku jerk x de jodoh nk ketemu...

weiii haku bkn segan nk jumpe tau...sbb haku mmg x tau ko setting bagai nk date ngan gie, kebetulan tu haku siggh pdg kota.....kahhhhh...

haku gi pdg kota ritu lps blk dr jogging, tp haku blah dulu tgk ko x smpi lg...laki haku dh fenatt blk keja lps tu gi jogging plak...hehe

Nida said... [Reply to comment]

Amboi.. ni yang meleleh ayaq liuq..heh. Tapi selalunya jeruk penang rasanya manis2, tak masam.

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tu la..pastu kan biar pun jumpe pertama kali tp rs mcm dah lama kenai je haha..

Nana said... [Reply to comment]

kak diana-tu la wane wani heheh

Nana said... [Reply to comment]

atie-mkn skit2 je tkt sakit perut ehhe..tu la bez jumpe kwn blog slalu dok komen2 kt blog diorg ni dpt jumpe live hehe

Nana said... [Reply to comment]

eli-hehe tu la time gahtering nant ramai lg bole jumpe.hehe..rejeki...br menang 2x je

Hezesuze said... [Reply to comment]

perghh meleleh air liuh ni....
campak seketul kt sini....ahaks!

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-hehe..penang & jeruk xdapat dipisahkan..ingt jeruk..ingt penang hahahah

Nana said... [Reply to comment]

ayu-minta gie poskan kt johor hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zura-xpe..lenkali aku balik penang lg...nanti kita plan elok k...heheh

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-ahh xmasam tp xleh mkn banyak nant sakit tekak.makan skit2 je br ok

Nana said... [Reply to comment]

kak heze cukup ke sketol?heheh

Gieyana said... [Reply to comment]

dpt gak ketemu ko yer..walaupon ko tersesat bagai smpai ke komtar tue ha..kekeke..

next time kita jumpa lagi yer...biarpon kejap jer jumpa kan psl korang dh letih..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.. seronok nya ketemu ngan gie gitu...

Nana said... [Reply to comment]

gie-tu la..aku dah penat sebenarnya...xleh nk lepak lama2 xpe..pasni damia dah ada kampung..hehe..klw tak dok kt KL je kan...pasni klw aku blk penang kita bole jumpe lama skit

Nana said... [Reply to comment]

rina-hehe..tu la..bila plak kita nak jumpe kan?xpe nanti aku trn kluang kita jumpe k!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...