MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 22, 2010

Kuantan: misi mencari kopok lekor

ha..ni apa kes ni?beli kopok lekor pon mau pose ke?muahaha...alkisah....time g kuantan sabtu lepas,sebelum gerak g kenduri ktorg pusing2 la bandar kuantan konon2 mau g telok cempedak tp time g tanjung lumpur pon dah terasa bahangnye so cancel la mau g TC

pastu g cari kopok lekor, shiera kata nafisa sodap skali salah tempat la..(salah ikut direction) aku benti je tepi jalan dari tg lumpur nk menghala kuantan, selepas petronas ada kedai juai2 kopok.kebetulan time tu br kul 11 so kopok lekor lom sampai lg kata pakcik tu, dia kata klw nak tunggu dlm 15 mnt supplier on the way nganto kopok.

pehtu..dah lama menunggu...kt kedai kopok pon jadi wat photoshoot hahahaha...tukang amik gambo membe amrul tuan punye DSLR nge...suka suki je suh dia amik gambo kami, cik damia plak tido dlm kete...

pada sapa2 yg g kuantan mau bli kopok lekor sila jangan bli kt petronas gading gerai no 28 hahah... sedap2 aku je kan iklan kt sini pasainye aku dah terkena! aku bli RM20 kopok banyak ko..makan je tulang penuh kopok lekor ngan tulang ikan tcekik2 aku

ni org plg pantang jumpe kamera
model kopok lekorngeeee
mana kopok kita xsampai2 lagi ni?
xde koje lagi posing ngan kopok
yes...sampai pon kopok lekor beli 13 batang (RM1/batang) +bli sos pencicah cap jasmin sodap gile...mmg sodap kopok leko ni xsia2 tunggu sambil posing2 hahaha

20 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

da mcm artis plak korg posing2 tepi jln gitu kan
hahhaaa lama tak mkn kopok lekor belah2 sana..yg original pny
kalo kt sini penuh tepung jek..liat ke main

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

sedapnye kopok leko.... kalau beli kat KL slalu kene tipu.. ade yg gatal lelangit la, tulang banyakla.. mencik tau..

suke tgk korang laki bini begambo... gila2 btul!

Nana said... [Reply to comment]

syana-muahaha tu ler artis pon xkose nk posing kt kedai kopok leko heheheh..mmg btol klw kt KL xrasa ikan tepong je banyak benci

Nana said... [Reply to comment]

atie-ahh btol2 klw ikan busuk dia pakai mmg akn gatai lelangit & lidah.
hehe..amrul tu mmg pantang tgk kamera atie...camtu la jadi sawan camera ekekkeke

mama tisya said... [Reply to comment]

kopok byk tulang bahaya ler...mcm org dewasa ok lg..kalo bdk maunye tercekik truk...tiba2 teringt kopok lekor kt ganu..dapnye

Nana said... [Reply to comment]

eryn-btol2 kita xpela kena kt budak2 mmg bahya ritu damia makan juga yg bnyk tulang tu asik tcekik je tros xbagi dah & tros buang 1 pastik

wah mmg bezla kopok ganu losong esp dapnye

Hezesuze said... [Reply to comment]

sonok tgok uols berdua spent time 2gather...huhu

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, kalau terus ke kuala kemaman, bleh dpt keropok lekor yg lg sedap..mmg sedap kan mkn keropok lekor ni..kita ni even org trg pun..tp x puas2 mkn keropok lekor tu..tiap kali balik kl, mesti bw balik gak...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

umangaih posing ngn ikan masin..ekek:p nnti bw sket kepok lekor masa famili day..hahaa

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-bukan slalu kan dpt spent time 2gahter2 gini...eheheh

Nana said... [Reply to comment]

ana-kami org tak cukup masa..pegi ari jumaat balik ari sabtu.pas g kenduri g mandi air tejun abes tu tros blk kl, klw stay 1 ari lg bole la singgah kemaman

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-hahaha tu la pasal ngan ikan masin pon mau posing pelik je pakcik kedai tu tgk ahahaha..dah tu lama nau tgu kopok lekor siap kan...

momguess said... [Reply to comment]

sejak bile korang jadik model kopok ni???
den kalo beli kopok lekor pilih yg kecik2
baru best

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-muahaha baru2 je menceburkan diri dlm bidang model kopok nih haha bohsan seh lama tgu kopok siap posing la

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said... [Reply to comment]

gilos sporting 2laki bini ni posing...hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

fiza-ehehe...naseb la dua2 xbtol kakakak..

zura@iwan said... [Reply to comment]

posing sempoi tul ko laki bini....lapor kepok leko la plak....

Nana said... [Reply to comment]

zura-si amrul klw amek gambo muke xpenahnye senonoh dah mlas kot kan wat muke sopan2 aku asik2 amik gambo je hahahah

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

nana,

kopok lekor klu kt kuantan, beli kt area balok nun best ckit... sbb sane kan dah dekat kemaman... jd kopok lekor balok lebey krg cam kopok lekor kt kemaman la...

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-kami xsempat nk jln jauh2 sebab kejar kenduri & nk mandi sungai mana dan je ni..hehehe klw stay lg 1 ari tu bole la g smpai kemamam pon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...