MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, February 28, 2010

mandi manda @ hutan lipur kancing

ari jumaat lepas kunun2 nk g times square jenjalan..pastu elok je masuk parking membe2 amrul yg dtg koje kl tu ajk g mandi sungai kat hutan lipur kancing (rawang).hehe..aku dengar mandi apa lagi...mmg suka bab2 mandi2 ni nak2 ngan musim panas skang kan....tak sempat pon nak cari parking, tp tiket dah amik pastu xpasal2 kena bayo parking 3 hengget pastu tros kuar..ehehehe

dah lama gile xdatang kancing ni last dtg aku lom kawen lagi.agk letih sebab nk kena naik tangga utk smpai kt tmpt mandi klw sapa2 yg bw anak kecik ada je port mandi2 kt bawah tp xdalam la tmpt nye so nk nek ats tu ada la dlm 15 mnt mendaki tangga.semput mak...dah tua2 ni kan stamina kureng la hehehe

hage masuk RM2/head

rombongan abg2 askor..eheh

orang paling depan skali siap dukung anklagi jalan kemain lajubenti jap tgh jalan amik gambo dlm utan tebal
yeha...ni yg paling bez dah peluh2 naik ats masa utk terjun


cik damia...rambut xterurus lupe bawa sikat hehe
ni air terjun tingkat 3
babai nk balik dah
P/S: malas nk tepek gambo banyak2 nk tgk lagi sila ke FB ek..

20 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

bestnyer.. berjimba2 bagai tu.. terase kesejukan air tu tau.. he3x..

mama tisya said... [Reply to comment]

byk tul mandi sungai..bestnye..nk2 cuaca yg pns je skarng kn....lama kita tk mandi sungai

** Perfect Love ** said... [Reply to comment]

salam kenal nana

ooo smlm kat gathering kita ade nampak awak
sempat borak2 tak rasmi skettt kan he he he

kata nak update pasal gathering cepat2....... ;-p

Echa said... [Reply to comment]

syoknyaaaa.. lama dah tak mandi manda camni.. terasa sejuk air tu sampai ke sini...

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

aler...camne nak nengok kt fesbuk???sedang hang tak add pun kita...hahaha...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,

hamboi... suke bebenor nana gi mandi manda ek???

tak wat coverage time family day ke???

huhuhuhu...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waa bestnye mandi manda dikala panas2 ni..
cam dlm je air tu

wantie said... [Reply to comment]

Pandai ja ko cari tempat riadah di musim panas ni..

sejuk.. nyaman jer aku tengok.

lia said... [Reply to comment]

i jeles tau dgn u.... slalu betul u jalan2... u xnak ajak i ker? ngehhh3...

zh-ena said... [Reply to comment]

time panas2 nie mmg syork kan mandi air terjun

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe tu la musim2 panas ni mmg sesuai sgt la berjimba2 kt sungai

Nana said... [Reply to comment]

eryn-amrul mmg suka mandi sungai..nak2 musim panas ni kan..laju je ajk g mandi

Nana said... [Reply to comment]

perfect love-hehe tunggu ek nanti kita upload gambo2 arini terjah blog kwn2 dlu

Nana said... [Reply to comment]

echa-hehe tu la musim2 panas mmg bez mandi sungai

Nana said... [Reply to comment]

izan-apa hang nye ID hehe..jgn la segan2 add

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehe en.somi yg suka sebenarnya kita ikut je..

en3 psl family day kena tunggu...ehehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-yes mmg dalam paras leher saya tu...mmg bez panas2 ni mandi sungai

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hehe..tu la klw ada banyak cuti lagi aku rs abes seme sungai kt KL ni aku terjah

Nana said... [Reply to comment]

lia-hehe..ok set weh nanti kita plan g mandi2 mau?

Nana said... [Reply to comment]

ena- tu la..nak2 pnas mcm gath semalam pergh..kepala xingt lain dah ingt mandi sungai je tu psl blk gath g mandi sungai lagi hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...