MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 10, 2010

slamat berangkat ke DUBAI hida...

semalam sorang sahabat aku telah berangkat ke Dubai..akn bekerja sebagai chef kt sana slama 2 tahun...actually gambo ni dah lama da..2mgu lps tp sebab kamera aku battery kong..so tunggu dpt gambo dr kwn2 lain..ni br nk hupdate.

aku plan wat small farewell party utk hida@A&W JJ Au2 ajak budak2 kelas mana yg available je..tau seme dah kawen kan susah nk dtg..xpe..atleast dpt kumpul 6 org ni pon dah ckp(lg sorang xde dlm gambo dia dtg lambat)....hida...keje elok2 kat sana tau...huhuhu xbez la raya thn ni xdpt makan masakan ko kt umah...

hida ni klw wat open house...pergh...mcm otel ko..dia nye food presentation..kata chef kt hotel kan...(boz hida Dato K hehe..pasal dlu dia keje kt the zone hotel KL, hida ckp Dato K sgt2 charming slalu terserempak dlm lif katanye heheh....)

ni la sabahat aku hida...
tq kt kwn2 yg sudi dtg...last mnt aku plan ni hida pon xtau ramai yg akn dtg hehe
actually tujuan utama perjumpaan,ada keje yg harus aku settlekan.iaitu tlg watkan FB utk hida hehe..sonang pasni bole tau brita hida kt FB jerk..tp sempat ke ko nak berFB da??bila dah pegang senduk, kuali segala bagai?hehe...

12 ribu orang memberikan idea bernas:

ijad said... [Reply to comment]

berangkat kemana tu...

Nana said... [Reply to comment]

g dubai...

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah! beshnye dpt keje kt sana...kwn akak pun ade keje kt sana as a pramugari...huhu berbaloi2 gaji dia kata...huhu

NICK IRFAN said... [Reply to comment]

wah! pergi dubai! best tu!! eh! seronok tgk gmbr kwn2 akak ni mmg kenangan... memori btol.... ape2 pun gudluck!!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

fuiyooo jadi chef kt dubai..kena pndai selera org dubai ler..lumayan tu gaji:)

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-mmg btoi kak..gaji berbaloi2 blk malaysia jadi orang kaya heheh

Nana said... [Reply to comment]

nick-tu la..bez kan dpt mrantau negara org...kita xdpt pegi tumpang happy utk kengkawan je la..

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-hehe bab gaji tu mmg xdapt dinafikan mmg lumayanz

Chik Na said... [Reply to comment]

waa... nanti nan kirim la kawan nana tu beli kain kat dubai..kainnya cantik cantik dan murah murah... teringin nak pergi Dubai lagi

Sukma SuKkma said... [Reply to comment]

Teringat Hida buat open House 3 years back..sudu garfu dgn food presentation mcm tgh mkn kat hotel 5 star walopun yg dtg 5org je (kot) Very nice girl even x penah 1 class :)

Nana said... [Reply to comment]

chikna-yeke?bole la kirim kt kwn nanti

Nana said... [Reply to comment]

sukma-tu la pasal..dia nye pinggan, sudu,gelas seme ala2 hotel kan..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...