MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 18, 2010

uwa...kete disagat lori alam flora

ni cite ari selasa ritu aku sampai2 je dari melaka mak aku ckp kete aku baru je kena sagat ngan lori alam flora, g melaka aku xbawa kete aku nek kete membe.sakitnye ati...tengok berlekok sepanjang pembaris panjang kete aku....klw aku sendiri yg hentam aku xkesah ni org yg buat

dah la dia dah sagat dia main berambos je xde pon trn nk settle ke apa....time kejadian aku otw nk smpai umah dah dari melaka..semalam org alam flora call nk dtg tgk kete, nak amek gambo bagai...dia ckp nant diorg bayo...udahnye bila harini aku bgtau brape kos repair dia plak xpuas ati..mau wat report polis plak..semalam kata settle kt luar bodo btol la...

ni masih tunggu jawapan akhir dr diorg mau report ke apa...ikut aku mls la nk report2 menda kecik settle luar je dah la.
.kete ni bln 3 br nk msk stahun...ralat btol la...org lain yg punye angkara berlekok kete aku banganggggg!!!

aih...........tension aku!!!!!!!!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

nana .. ko keraskan ahti ..bertegas skit dgn dorg tue .. if nak report polis pun report ler ... dorg yg salah .. kalau aku pun hangin ..

zura@iwan said... [Reply to comment]

mmg sakit ati kan..tmbh2 keta br lg...haizzz..ralat tul..

....dh settle kan....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

aduhai....sayangnya..keta tak sampai setahun lagi..tapi dah kena sagat lak...

so better nana bincang elok2 .....kena tegaskan pendirian...hak kita tetap hak kita...bersabarrrrrlaaahh....

Gieyana said... [Reply to comment]

kesian kt ko yer...ritu jer aku ketemu keta ko nie..huhu..

So..dh dpt jalan penyelesaian ker?bincang leklok k..

aZuRa AhMaD said... [Reply to comment]

kalau depa salah..kena la minta bayaran....takpa la settle pelan2...hati sakit gak tgk keta jd camtu kan...

zh-ena said... [Reply to comment]

baik settle kan di luar jea
mkn masa la klu buat report polis nie

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said... [Reply to comment]

sygnye kereta..kene sagat je nasib xlggar terus..
tp kan benda kalo dah syg calar cikit pon mlam duk tbyg2..hehehe

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

aiyaaa...ape la alam flora ni..agaknya sbb lori depa besar sgt, sampai x nampak kete nana..tp x ptt la kan mcm tu..bengang betul

Nana said... [Reply to comment]

kak diana-yup mmg dah berkeras ngan diorang kak...xpe arini juga sy mau settle kan

Nana said... [Reply to comment]

zura..mmg sakit hati wei..ralat sangat2 klw kete dah lama aku xheran sgt la..uwa...mencik

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la..dah bincang dah ni hari ni nak jumpe lagi supervisor alam flora tu...nak wat mcm mana kan..menda dah nk jadi..dah la sebelum gerak g melaka tu kita parking kat belakang rumah, pastu abah kita pakai plak kete tu dia g park kt depan kan dah kena

Nana said... [Reply to comment]

gie-sedey wei...ralat gile aku sendiri pon xpenah wat lekuk gini arini nk settle tgk mcm mana

Nana said... [Reply to comment]

kak zura-mmg sakit ati....tambah2 skt ati dia dah sagat dia blah je wat bodo

Nana said... [Reply to comment]

ena-tu psl la..kita klw bole xmau wat report...menda kecik je bole settle kt luar

Nana said... [Reply to comment]

fiza-mmg btol....kete kita bli ngan duit sendiri org lain kasi wat lekuk mmg hangin

Nana said... [Reply to comment]

eli-tu la...selalu klw xmuat lori nk lalu diaorang inform suh alih kete ni dah tau xmuat main redah juga geramnye

~ana~ said... [Reply to comment]

sengal la driver lori tuh...

~ana~ said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Nana said... [Reply to comment]

mmg sengal ana...dah langgar dia bole wat xreti main jalan je dia ingt kita xcari?smpai lubang caci aku carik

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

sabar nana... mmg ralat.. cam baby pepel atie tu kene calar ngan org... menangis atie nengok kete atie... ni tgh dul kira2 nak wat cat lain.. dh la baru 4bulan..

zaidah said... [Reply to comment]

apalah driver lori tu...reti ker tidak bawak lori...dia yang salah buatlah cara salah...settlekan cepat2 masalah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...