MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 11, 2010

Wendy's @ JJ Au2

ni cite ahad lepas, peram jadi tapai..ekekek...dah malam tu smpai dari kampung perut lapo..ajk amrul mkn kt JJ, konon2 nk g makan kt Subway pastu dah q dah pon..tiba2 selera btukar mau makan Wendy's hehe...

sebelum ni xpenah kesempatan try wendy's ni sebab branch dia xbanyak kan...skang dah bukan kt JJ Au2 bole la try.bege dia beso gile xabes aku.seb baik amrul ada tukang abes.

ni la muke org malaz masak bersama kelorganye hehe..mkn kt luar je tau kekekeke...
mahai gak ek..set ni+air RM42++ bek mkn mcd lagi sodap.
amrul amik tripple daging, aku amik double serender..xabes beso gile amrul tlg abeskan heheh..air dia medium beso nk mampos klw large?xtau la aku beso mana.. tu air milo damia small beso itu
nk tmbah skit, branch Wendy's Restaurants yg ada kt Malaysia, stakat ni kt KL je la yg ada kwn2..

- Sunway Pyramid
- IOI Mall Puchong
- Jaya One
- Jalan Sultan Ismail
- Mont’ Kiara
- Giant Kota Damansara
- Aeon AU2
- Berjaya Times Square

14 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kita pn 1st mkn wendy's kt jj au la...tp bli set nugget tk bli burger...sedap tk burgernye??

wantie said... [Reply to comment]

wah... sedondon lagi korang yer. Makan kat Wendy's? Penang ada ker restoren ni? kalo tak nak gak haku.

Nana said... [Reply to comment]

eryn-pengakuan ikhlas kita, xsedap bege dia..sedap lg mcd
tp ada 1 menu Chili's bole tahan sedap, kita tanya org tu chili's tu rs mcm mana?dia bg try dlm small cup sedap arr mcm kuah spageti pastu dlm tu ada kacang merah, daging hancur,tomato

iNa said... [Reply to comment]

lame gile x layan wendys ni..hehe..
dulu ade gak pegi...

Ena said... [Reply to comment]

alahai.. lapar nie nana.. tahap terketar sudah.. tgk nie lg la lapassss.. uwaaaaa...

Nana said... [Reply to comment]

ina-dolu2 wendy's ni buka kt kawasan2 elit.hehe..skang dah buka kt Jj xde elit mana dah la

Nana said... [Reply to comment]

wantie-sebenarnya xsedondon hehe..tp sbab lampu dlm tu kale kuning tu yg nampak bj tu sama kale hehe.penang xde la..ko nk mkn meh dtg kl meh hehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheh..ampun ek tak sengaja bikin mu kelaparan haha

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

boleh tahan gak harganya yer....tak pe..janji kenyang dan enjoy...

Hezesuze said... [Reply to comment]

perghhh pic tayang jam baru tu xbleh blah....muhahahaha

ish restoran wendy ni xpernah terjah lagik nie....sedap ke nana??? nnti akak wat mkn2 kt sana arr....hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la pasal..takat makan bege 2org RM42++ klw makan pizza tu bole gak trima hehe.bukan takat kenyang ayu tp over kenyang pasal dia nye saiz mcm super large gitu

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-klw menu sy mkn tu xsedap la..bege MCd juga paling sedappp tp menu2 lain xtau la plak kan..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aku pun try
perghh
mmg tak abis..
sgt2 lah beso beher dia
aqil sukelah sbb kentang goreng bapak banyak!

Nana said... [Reply to comment]

ayu-haha tau xpe xlarat nk ngabes patut arr hage mahai saiz pon beso

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...