MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 9, 2010

yea!! menang contest lagi

hehehe..sgt suka..sebab baru je pas menang tmpt ke-2 best vacation contest last week kan, arini menang adiah saguhati utk BEST PICTURE GENTING CONTEST.sebenarnya..adiah penganjur sedia kan 3 je, tp puan penganjur kita telah bermurah ati utk bg adiah saguhati hehe...tq tetty....

bila tak menang..xde pon..skali bila dah menang berturut2 plak..ekeke...ni yg wat aku lg semangat nk join contest2 ni haha....nk tgk para2 pemenang sila la klik SINI ek.tq tetty!!

ni la gambo yg melayakkan aku utk menang adiah saguhati tu

14 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah2...lps ni leh update entry contest smp lebam kn..mn tau rezeki dpt la menang lg dan lg dan lg...:-)

Ena said... [Reply to comment]

wahaha.. best la..

menang lagik tuuuuw..

tahniah la ye..

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

wah...ni dh kene penyakit kak eryn ye asik menang contest .... tahniah!

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said... [Reply to comment]

wah..tahniah ye.. fiza gi genting 1habuk pon xmain..takut woooo..kecut perut kecut habisla sume..haha

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahniah...tahniah...penyakit menang contest dah berjangkit kat awak yer...

syariza09 said... [Reply to comment]

join contest banyak2. pasni leh la collect banyak hadiah lg

Nana said... [Reply to comment]

eryn-haha...tu la pasal..usaha tangga kejayaan kan..rajin join contest dpt la adiah, klw xrajin tgk je la org menang adiah hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-tq..berkat kesabaran yg seblum ni byk join contest tp xmenang2 akhirnya br skang ada rezki nk mng hehe

Nana said... [Reply to comment]

atie-hehe..ahh kan penyakit berjangkit heheh

Nana said... [Reply to comment]

fiza-time xde ank mmg bantai naik seme skang dah ada ank mls nk gilir2 q pon panjang kan..dah tua2 gini bg chance ank la plak main hahah

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ekekek..tu la..sebab berkawan ngan org2 yg asik menang contest kan tu yg berjangkit tu hahahah

Nana said... [Reply to comment]

syariza-yes..tp tujuan utama join contest tu sebenarnya saje suka2 klw menang tu kira rezki la

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

tahniah.. ya.. emmm tu la berbaloi2 kan klu masuk contest ni

Nana said... [Reply to comment]

tq rina..mmg berbaloi xkuar modal pon heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...