MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 23, 2010

3-series birthday giveaway the fact about e-car

wah adiah gila gempak siot!!! nak join klik sini tau, tp sebelum tu nk cite skit, aku berpeluang jumpe ahkak ecar ni time kt blogger gathering kat lake garden aritu, ahkak, sampai arini drama ahkak jatuh time main belon kasih tu saya dok ingat hehehe....

giveaway ni sempena birthday e-car yang ke-30 (kak, serius xnampak mcm 30 tau!)heheh...ni bukan nak bodek pilih saya sebagai pemenang tau! tp kenyataan kekeke..apa rahsia akak slim gitu ek?

ok 3 fakta yang aku tau pasal e-car

1. guess by marciano shoes adalah whislist ahkak
2.ahkak penah pakai baju guess kid size 10 yrs kale itam (hah korang bole imagine tak betapa kecikye akak ni?aku tau la..mmg kecik sebab dah penah jumpe kekekek..) eh pasal dua2 fakta ni pasal guess je?sebabnye ahkak kan suka brand ni, member lagi kan?hehehe...
3.stiap kali g midvalley ahkak wajib bli DURIAN PANCAKE.. 6 ketuii spoloh hengget..heheheheh

tq kepada sponsor:

http://cupcake-car.blogspot.com/

http://destyle-car.blogspot.com/

http://myhpafamily.blogspot.com/

ok la di kesempatan ni saya nk wish kak ahkak happy 30th birthday 25 mac nanti.semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, semoga dapat apa yg dimpikan (kasut itu hehehe...) & selamat bercuti di pulai spring resort.hehehe..

1 ribu orang memberikan idea bernas:

AkmaFaizal said... [Reply to comment]

salam nana, giler n3 lama ..hehe nk tanya conso prize tu nana dh dapat ke? saje nk tau..pasal sampai la ni, Akma tak dpt apa2 pun..ngeh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...