MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, March 14, 2010

Aina: wedding contest

nak join klik sini

Apakah hadiah perkahwinan yang paling ideal drpd kawan² untuk aina dan kenapa.?

Em…aku rasa hadiah paling ideal DUIT kenapa aku cakap macam tu??

1. Oleh sebab cik aina akan berhabis banyak utk majlis yg paling penting dalam hidup, jadinye lebih afdal la kwn2 bagi cik aina duit so ikut suka hati la cik aina nak buat apa dengan duit tu pun

2. Dengan duit tu mayb cik aina & hubby bole wat duit poket g animun nanti kan, xpun kalau banyak $$ nye bole amik pakej animun tros (jimat duit…)

3. Dah kata pegi animun sure la cik aina kena beli ole utk kengkawan atau pun follower (termasuk aku kekekeke..)ala..cik aina saya xmau mahai2 fridge magnet pun jadi la..ekekeke….so dengan duit itu juga la cik aina bole beli banyak2 souvenir & bole wat giveawat kt blog nanti sempena nak pegi animum plak heheheh….

4. Oh ye dengar kata bulan 5 ni harga minyak naik kan?cik aina kawen bulan brape ek?em…agk2 nanti cik aina kawen hage minyak pun naik…atleast dengan ada nya duit ni dpt gak cik aina buat isi minyak kete utk pegi animun (tu pun klw cik aina pegi animun naik kete) klw naik transport yg lain, cik aina bole standby dengan harga tiket (yang mungkin akn naik kan) klw harga minyak naik?hahahahah…

5. Ok la yang last skali mayb cik aina bole simpan duit tu dalam ASB so biar dia beranak pinak, sebab satu ari nanti insyallah cin aina dapat bb ke, ha..time tu bole la wat beli barang2 bb kekekek….


0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...