MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 18, 2010

AKU & SESUATU


ok nak join klik sini ye

ha...menarik tak gambo ni?kiut tak kekekek (nk muntah kiut...) kreatip tak gambo ni?klw korang kata kreatip plz clap ur hand dekat DEAH my bez prenn,sebab dia la punye idea suh pose gini, kengkonon tgh kiss kapal terbang tu hehe..korang ingt senang nk amik gambo ni?ketawa nk pecah perut, sampai nk pecah urat kentut hahaha sebab nye aku rasa mcm poyo gila deah suh muncungkan mulut dah la orang ramai kt situ hehehe +ngan budak2 tak betol ira,nanaz,deah dok gelak2 time aku muncung2 mulut ni
honestly i luv this pic tau!gambo ni diambil masa aku g bercuti & berpoya2 dengan kwn2 pompuan kt Afamosa time cuti CNY aritu.

ok aku pilih gambo ni, kenapa aku & kapalterbang?hehehe...pertama sekali SILA jangan gelakkan aku! janji?jangan gelak?hahahah..aku gelak xpe.

ok aku dengan secara jujur & rendah dirinye nk share satu menda ngan korang...yang aku..selama umur nak masuk 27 tahun ni aku tak penah lagi naik kapal terbang hahahah...(ha..korang gelakkan?kan aku cakap jangan gelak!!kekekekekekeke.....)ntah la ek...tak penah berkesempatan nak naik kapal terbang, sebab kitaorang laki bini ni mmg suka travel naik kete pasal nye ktorg bole benti2 tempat2 menarik sepanjang perjalanan nk g sesuatu destinasi tu.

tp mungkin hasrat aku nak naik kapal terbang bakal tercapai kot bulan depan (amboi nana..ko ni dari planet mana ni xpenah naik flight?)hahahaha..insyallah klw xde aral melintang kami nk g bercuti di sesuatu destinasi yang memerlukan kami naik kapal terbang, kalau kenderaan2 lain mungkin aku tak sampai kot destinasi tu hahahahah....

11 ribu orang memberikan idea bernas:

zh-ena said... [Reply to comment]

klu naik belon panas smp kot nana :D

momguess said... [Reply to comment]

mmg sgt 'sesuatu' ko

mama tisya said... [Reply to comment]

tkpe..tklama lg akan naik kapal terbang nun ke sana...ehhehehe....good luck ye

Baiz said... [Reply to comment]

GOOD LUCK YA..

Nana said... [Reply to comment]

ok tq baiz..

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,

ok ape.. baru 27.. seb baik ade planning nak naik kapalterbang tak lame lagi...
kalo takde planning, tunggu gi haji @ umrah je kang..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

good luck....

selamat naik "baloon" bulan depan...

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehehehe....xtau nk g mana naik kapal terbang pun..selalu g jalan2 nek kete je ni nk g jalan jauh skit kena la naik belon heheh

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehehe tq..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

naik burung besi..
ekkee..
aku pun klu ko nak thu nana..
selama pada aku belajo dulu as mekanik kapal terbang n keje dgn kapal terbang..tak pernh merasaneyr naik kapal terbang.
ekeke.
last2 thun lepas kot since keje uia ni dpt ler naik 2 kali (pergi balik) ke sarawak sbb ade course safety.
klu tak..
takdenyer nana oii..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ko penah keje mekanik kapal terbang?eh sama la mcm amrul tp amrul kecik skit makenik helikopter wah salute la...ingt senang ke keje repair2 pesawat ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...