MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 3, 2010

blogger gathering-part 1


Klw ikut kan plan sebenarnya aku dtg gathering ngan adik aku.dh siap pesan kt adik suh pakai baju biru, dah tu amrul blk koje sabtu malam tu dia ckp esk saya on-call nk saya ikut g gathering ke?jawapan aku?op cozz la ikut..tlg jaga damia senang skit aku nk posing kekekekek…sian adik aku pagi ahad tu dia dtg umah aku siap pkai bj biru aku bole sound ko xpayah ikut la..amrul ada hahah..kakak durjana btol

Ok pada sapa2 yg xtau (ni aku bk bgtau hahahhaa)ni 2nd time aku join gathering anjuran puan pengetua suziey.last year dulu kt titiwangsa xla seramai tahun ni, tema last year plak pink+black.ritu aku balik awl pasal ada kenduri so xde la dpt adiah lucky draw.hee….tahun ni aku dah bertekad nk tunggu smpai abes mmg xsia2 dpt 2 adiah lucky draw.

So ada antara blogger2 yg mmg aku dah kenal dari 1st gathering dulu antaranye momguess,suziey,ida rahayu,oli,sweetdarling,zh-ena,watie yaeesh.

gedik2 ngan membe lama atie & eryn yg juga kenal kt alam maya

posing2 time with eryn & zh-ena (diorang pun join 1st gathering dulu)

damia yg banyak xde dlm gambo nak2 gambo ramai2 sebab ayah dia dah bawa jalan2 nak train yg bayo 50 sen tu eheheh..ngan eli: dah penah jumpe last year dia order kuih sarang semut, makin kecik plak tgk eli ni suke tgk muke eli comei (mek klate la katakan hehe)
ena-yg aku kenal time 1st gahtering dulu
ni geng2 PCM (perkahwinan.com.my) dari kiri atie, bonda, zetty, aku & eryn
dari kir: zetty,lily (aku menang contest best vacation moment no 2 tu dpt gak jumpe) ayu & eryn
time dpt adiah lucky draw
ni mula2 sampai salah port..kekeke
dua2 dah penah jumpe kanan tu ayu aka ibudamia aku jumpe time g johor singgah umah dia
posing2 lagi bersama pemenang best dress kanan sekali, sebelah kiri aku tu tgh dukung anak afida, aku tlg jaga ank dia time dia g amik makanan kt kete.sorry afida, ank awk jatuh abes rumput2 kt baju dia kekek..dia nk main air paip so saya kejar dia dia pon lari pastu jatuh ats rumput psl situ tanah xrata
gambar ni cilok kat FB zura, kiri sekali
ni la satu2nya gambar kami 1 family yg di snap oleh DJ EPOI tq bro!
p/s: korang sorry tau ada antara gambar ni aku cilok kt blog/Fb korang sebab kamera aku xde banyak sgt gambo2.

13 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

akhirnya nana apdet gak n3 pasal gath kan???

huhuhuhuh...

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

ha...cilok gamba salah pot ye... hahahahahaha

mama tisya said... [Reply to comment]

naper tk bw je adik aritu..sian die..mmg kakak yg kijam...hahahahahha

[-suziey-] said... [Reply to comment]

smgt gitu..hehe...sempat lg amrul bw damia naik shuttle pusing tasik..syiok la kan:D

wantie said... [Reply to comment]

hikssss... boleh salah port plak.tu yang lawak tu.

pandai ko yer siap cilok gambar kat FB kengkawan lagi tuh. memang gempaqlah..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

hik..hik.hik.. sian adik ko kan. kena tinggal gitu.. eemmm apapun best tgk.. meriah sgt

Nana said... [Reply to comment]

ita-kena tgk kwn2 nye dulu baca abes dulu baru bole update kekekek

Nana said... [Reply to comment]

atie-haha tu la gambo salah port kumpulan panca sitara kekeke

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe malas la kang kaco daun kita nan amrul hahahah mmg kijammm kan

Nana said... [Reply to comment]

suziey-tu la damia panas kt situ kan naik shuttel dpt gak rasa angin hehe

Nana said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Nana said... [Reply to comment]

wantie-hehe tu la ada siap bentang2 tikar skali salah port hahha
aku cilok kt fb n blog psl depa nye gambo seme lawa2 guna dslr hehe

Nana said... [Reply to comment]

rina-hehe mmg bez wlpun panas gile kan tp seronok sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...