MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 2, 2010

Blogger's Gahtering : Edisi Menu & Hadiah

ok sebelum aku cite kisah penuh psl gahtering aku nk cite kan dulu menu yg aku bawa aritu & apa hadiah2 yg aku dpt (hadiah tukar2 sama blogger, & 2 adiah lucky draw).ok sebenarnya menu aritu nk bawa jajan je tau...pastu tgk dlm fridge ada nenas dlm tin rasa nk wat puding nenas plak..pastu tiba2 ada org oder kek, so alang2 aku buat 1 kek kan, aku buat la extra 1.dah tu bila fikir2 balik aku decide nk bw kek la, pasal ada org jauh (ayu aka ibudamia) nk rasa kek aku tu heheh...

kempunan nk mkn kek ni hehe..aku ingt ada sesi ptg2 kek beramai2 ke kan sudahnye kek ni tak terpotong smpai abes.hehe...amrul ckp mcm sedap je kek tu cuba awk amik aku ckp ish..tunggu la org ptong baru kita makan..kekek...xde rejeki nk makan..xpela..kepada sapa2 yg bawa kek ni lenkali bw lagik ek heee...
salah 1 kek ni la yg aku bawa kt gathering aritu sedap ke korang?heeee...ada orang tanya aku amik tempahan ke?yes..aku amik tempahan tp kecik2 je korang..kwn2 aku je selalu oder..(harga dlm bekas plastik ni RM38 dlm kotak RM40)
sape perasan?aku nk terpeleot time amik adiah lucky draw?kekek... amrul sempat plak snap pic aku terpelot nih..kt depan tmpt amik adiah ni kan xrata tanah dia ada lubang2 skit seb baik xjatuh...heheheh....
yeay!! jarang2 no lucky draw aku kena tau klw ada event kt mana2 aritu aku dapat 2 adiah lucky draw.hehe
sesi pertukaran adiah sesama blogger, riz dpt adiah aku
aku plak dpt adiah bonda (membe PCM-penah jumpe time gath PCM kat titiwangsa dulu)jauh bonda dtg dari nilai tau! tak sia2 dtg dari jauh menang best dress plak tu
adiah2 aku dapat
ni adiah lucky draw.mcm tau2 je umah aku xde bekas kuih raya hehe..bole la rasmi raya nih.pastu dpt kotak mengkuang+keychain
ni adiah dr bonda
bonda saya suka yg amat!! mmg saya plan bli menda ni nk ltk umah baru (kan br pindah umah heheh..umah sewa jek..)dah siap2 gantung dah semalam jam english style ni.suka sgt!!
perhatian!!
kepada sesiapa yg kehilangan sebuah kereta putih (xde no plat) sila tuntut disini kekeke...damia amik bawa balik kete menan sape ntah..korang..klw sape2 punye tu bgtau nanti aku pos kt korang hehehe...
nanti kan lagi gambo2 gathering di next entry...

46 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah cantik la adiah dr bonda tu....eh terpeleot ek nasibaik tk jth...kete putih tu rsnye adam punya...ank queenmurni kalo tk silap la cz ada nmpk adam main kete

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

serius...semua org puji kek nana tu..ayu pun sempat rasa 3 ketolll jer...nak amik lebih2 malu weiii...alhamdulillah, sempat gak rasa kek tu..

cantiknya jam dr bonda tu...jelesnya...

Queenin Murni said... [Reply to comment]

ahaks.. mmg adam punya..

tak tahan dgn announcement: "kepada sesiapa yg kehilangan sebuah kereta putih (xde no plat)"

geli perut baca.


tak yah la pos kereta tu, pos hadiah lain boleh? hahahah!

Ena said... [Reply to comment]

bestnyerrr.. nak juge adiah tu.. ehehheeheheh..

kek tu cam best lah.. tingat lak kat anak2 & hubby sy yg suke makan kek coklat tu..

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

napela atie xdapat adiah dr bonda tu... cantek gilos... nana, ai nampak u terpelot, sempat gelak ngan sarah lagi.. hehehehe

nanti nak order kek la.. ritu dh order biskut sarang semut, ni nak order kek yg yummy gilos2 tu plak

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ko terpeleot nana?
ekeke.. biar beno?
seb baik kau tak nmpk..
ekkee..
wei..at last!
meras jugak aku ekk coklat ko tu!!
dulu time 1st gathering tak dapek rasa sebab ko dah bwk blik sbb sume bwk kek kan?
ingat tak?
ekkee..
sedap weih!!
cap 2 jempol aku bagi!

firahadifa said... [Reply to comment]

cantiknyer adiah dari bonda ! jeles2 ... nana... terliur bile nampak kek tue..... nak oda!

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

bestnye dpt hadiah jam tuh...sweet sgt2..=D

nway, mase nmpak kek coklat tu dh agak ni mesti nana yg bwk..mmg sedapppp..moist sgt..

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,

kat depan tu bukan stakat tak rata tau nana.. tp ade tunggul pokok... ita pown terpeleot.. huhuhuh...

syariza09 said... [Reply to comment]

bestnya gathering camni. camner nk join

Nida said... [Reply to comment]

Salam Nana..

Cutenya hadiah2 tu semua. Bilalah akak dapat join gathering macam ni.. seronok sesekali berjumpa rakan blog ni :)

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe tu la lawa gile adiah bonda tu mcm tau2 je kita mmg nk cari pon nk ltk kt dinding heheh
tu la nsb baik xjatuh klw tidak...harus jadi topik kt blog org kekekke

Nana said... [Reply to comment]

ayu-sedap ek hehe tq....buat dengan penuh keikhlasan & ketidak sabaran utk join gath kan tu psl jadi sodap kot kekekek

Nana said... [Reply to comment]

queenin murni-hehe adam punye ek..damia dah wat harta keke...

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe nk adiah lenkali join la gahtering ni xbayar pon tp dpt adiah heheh
ank2 suke kek ek?meh la oder 1 hhehehe

Nana said... [Reply to comment]

atie-hahah tu la gelakkan org lagi terpeleot kan dah xdpt adiah jam kekeke..prasan juga koran kan...kita nk jatuh haha ingt xde org nampak

nk oder?bole saja..bgtau je nanti ok

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah btol weh seb baik aku tak tersungkur depan momguess kekeke...tu la last year aku bawa kek aku tak berusik kan...ehehe..tahun ni abes lincin kekek
sedap ke?tq...

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe tu la lawa gile jam bonda tu nk oder?nanti msg je kt fb ok..hehe

Nana said... [Reply to comment]

lily-tq...hehehe lenkali bole oder la ek..ehehe

Nana said... [Reply to comment]

ita-alamak ada gak geng terpeleot ek kekee...tu la siap ada tunggul kita main dok redah je kan..tak sabo nk amik adiah hehe

Nana said... [Reply to comment]

syariza-alah cian dia..xpe lain kali kena aler kat blog pengetua kami pn suziey hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-xpe kak tunggu akk blk malaysia bole la join hehe mmg bez dpt jumpe ngan blogger yg slama ni berborak kt alam maya je kan..

zh-ena said... [Reply to comment]

hhehhehehehe siap dpt hadiah sampingan lg keta mainan :D

tak sempat nak rasa kek choc nana..nak amik dh abis

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

suka adiah dr bonda! ctk lah jam tu..

byk jgk ye dpt adiah..

Nana said... [Reply to comment]

ena-haha tu la nye 2 no utk adult kena lucky draw no damia xkena, dpt kete adam ni kira adiah lucky draw damia la hehehe
ala xsmpt rasa ek xpe2 lain kali ok

Nana said... [Reply to comment]

farra-tu la nye mmg cantik jam tu i likeee..
hehe lucky sgt la aritu 2 no dpt lucky draw ehehe

momguess said... [Reply to comment]

aku kempunan kek ko
cantik wooo adiah dari bonda tu

Nana said... [Reply to comment]

alah xdapek makan ek kak..xpo lenkali den bawa laaii..

UnGu VioLet said... [Reply to comment]

wahhh, bestnye... dpt hadiah lg.. seroonok..

Nana said... [Reply to comment]

ungu-hehe tu la tang yg dapat adiah banyak tu yg bezz tu

lia said... [Reply to comment]

1. jam 2 mmg da tambat hati aku.... aku masuk umah nnt, mmg aku nk rembat jam tu jugak2....

2. ha3 lawak la... siap wat iklan terambik kereta... tu la, saper suruh xkunci ;p

Nana said... [Reply to comment]

lia-
1.hehe..aku mgm plan nk bli tau skali dpt free wah sangat bahagia
2.kakaka ye la aku xmau la kot2 tuan nye carik kan kete ank dia ilang..kang xberkat plak damia buat main hahahaha

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

salam uOlls =)

sOrry lambat reply..tenet sangat slOw kat umah..kat Opis tadi kemain laju..hik hik hik..

wahhhh..semua berkenan kat jam gantung english style itu yea (hantam saja namanya..hehehe)
meh ler datang Nilai..kita wat lawatan tapak kat nilai3..ekekeke..

nana, rezeki hang masuk umah baru la kiranye tu kan? 'pandai' jam tu cari tuannye =)

psttt..den dah agak dah den tak berapa nak 'lucky' ituari cOz laki den dOk tepOn manjang ajak balik..sO, nOmbOr2 dipanggil ala-ala dekat2 jek ngan nOmbOr den..tau plak kembang idung den dapat rembat satu hemper..ekekeke (nak jugak salahkan laki..istri sOlehah sungguh la..hahaha
=p

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

Ohhh..kek cekelat tu nana buat ker?
sungguh lazat tak terkira..
sila tanye ita cutevirus..saper yang tak malu sisa-sisa cekelat kat bekas pastik tu 'dia' buat cicah ngan apam tu???? hahahaha..Orang cicah kelapa, 'Orang tu' gigih cOlek ngan cekelat..
=p









'dia' & 'Orang itu' adalah den!!! muahahaha

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
b.O.n.d.a said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

sOri nana..tenet prOblem..same pOsting =p

MamaDamia a.k.a Haiza said... [Reply to comment]

sangat lemak berkrim disukai ramai kek cokelat tuh...saya dapat rasa sikit...laris betul kek tu..kut kalau bukak meja jual kek tu time gath sure laku tuh...ekekeke

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

sonot dpt adiah... mmg cantikla jam tuh.. jeles tgk seme pegi gathering tuh dpt byk adiah...

sib baik masa nana terpeleot tuh tak jatuh bedebuk... klu jatuh cmner la yer??? ekekeke....

Nana said... [Reply to comment]

bonda itu la mcm tau2 je saya mmg nk carik jam tu heheh..mmg sesuai sgt la tu sangkut kt dinding kosong

kakaka.ada gak orang cicah2 krim yg balance dlm kotak tu ek..ye la daripada membazir kan..eheh..tq..tq..
muahah ckp ita dia pon sama projek mencicah kekeke

Nana said... [Reply to comment]

haiza-tq..last year saya bawa kek tu tp xde orang makan sebabnye banyak sgt menu & kek coklat.kekeke...tak sangka plak abes sebab saya pon br nk amik skit bg en.somi tgk2 dah lincin hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zue-tu la mmg lawa jam tu mmg dala lama tingin nk rembat satu xsangka dpt adiah.pastu aritu mmg luck la 2 no adult naik utk lucky draw.
hahah mmg nsb sgt xjatuh klw tak malu den..kena golak ngan orang nak ngan sorang minah tu nama dia atie kekeke psl dia nampak kejadian terpeleot tu

wantie said... [Reply to comment]

Dalam keriuhan dan kesoronakan korang tu, sempat si damia terbawak balik keta putih...

mula tu aku ingat ko dapat adiah keta. rupa rupanya damia punya kerja yer... ekekekek...

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hahah tu la nye dah tu aku & amrul dpt lucky draw no damia xnaik kete ni mcm adiah utk dia gak la kekeke

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah.... berbaloi2 gitu.. dpt hadiah yg menarik2 semuanya

Nana said... [Reply to comment]

rina-tu la paling bez adiah jam tu la mmg nk beli dah heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...