MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 3, 2010

Blogger's Gahtering :Part Last

ok harini last la aku cite pasal gahtering, banyak en3 menunggu giliran nk publish ni heheh...kepada blogger2 yg dah tau arini muke kita seme masuk paper sinar harian, pagi2 lagi eryn aka mamatisya dah msg aku 6.35 pagi ok dia msg ckp gambo kita kuar paper.hahah..tq eryn..dengan cargas aku bli paper ni otw ke opis.

mcm yg aku cakap kan tahun ni kali ke-2 aku join gathering yg di organized oleh puan suzeiy & the gang klw korang nk tgk gambo3 sekitar gathering tahun lepas bole masuk en3 INI

last year pon masuk paper sinar gak tau korang tgk tajuk dia..sama je kekeke cuma dia tukar dari perjumpaan ke hari keluarga je utk tahun ni punye tajuk
konon2 nk scan skali pagi2 buka FB eryn dah tagged kt FB hehe..tq eryn
ok di kesempatan ni aku nk ucapkan berbanyak2 tahniah & terima kasih yg tak terhingga kat org kuat yg menjayakan gahtering kita kali ni. to suziey, momguess,ayu,& watie..korang mmg the best lah...
ni gambar kita semua ramai2 yg ada antaranya aku amik kt blog & FB kawan2 selamat mencuci mata...








p/s:
1. sorry kepada yg tak sempat rasa kek coklat aku tu...lain kali klw ramai yg join aku bawa 2 ok..heheh
2.sorry juga kepada mereka2 yg aku tak sempat bertegur sapa...bukan sombong tau..tp sebok amik2 gambo kan..kekekek..
3.klw korang jumpe aku kt luar sila la jangan segan2 nak tegur ye...
4.korang seme memang bez!
5.kita jumpe lagi di lain tahun (klw organizer sudi nk anjurkan lagi la..hehe)
6.beskut oreo salut coklat yg dpt doorgift tu sedap gile lah!! wlpun dah cair dek kepanasan yg melanda tp sgt2 sodap!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,

thanks sebab tegur ita dulu yer...
huhuhuhu.. nanti kalo nak gi mandi-manda kasi tau...

momguess said... [Reply to comment]

puji melambong npk
hehehhe
glemer semue arini yer
cokelat oreo tu den order kat cni

http://rama2chocolate.blogspot.com/

ni kali kedua den order
1st dulu time den tunang
hehehhe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tak sempat nak beli sinar pun....tak pe lah tgk kat blog pun jadi lah...janji kita glam masuk paper..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

sama2..kami ajk pn xdpt rs kek tolatmu itu..huhu sedey..

lawak wei ade org sgt jujur melompat..hahahahah..

firahadifa said... [Reply to comment]

agreed!


biskut oreo salut coklat tu best!

n


nana .. nk order nie.. kite terjah blogshop u now!

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg sedap biskut salut coklat tu...ina dh bg link tu leh la jenguk2 kn...

suka tul tgk gmbr rmi2 yg aksi tgk bintang...hahhahaha

nanti nk copy ye

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehe ur welcome..
minat gak mandi manda ke?ritu balik gath pon ktorg g mandi lagi hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-ala..korang sure suka kan kena puji..kena bg credit la skit kt penganjur supaya terbuka ati nk buat lagi ekekekekke
mmg sodap oreo tu

Nana said... [Reply to comment]

ayu hehe..xpe copy je mamatisya je gambo paper tu

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ala..sian korang lenkali saya wat khas utk korang bawa balik ok..ehehe...

hahah gambo lompat?saya sorang je beria2 & kemain jujur lompat bagai nk rak hahahah

Nana said... [Reply to comment]

afida-tu lanye sgt sdp oreo tu
klw nk oder bole msg kt fb ek heheh kt sini pon bole tinggal je msg

Nana said... [Reply to comment]

eryn-btol2 sgt sedap oreo tu bole la sebey pasni dah ada link tu

hehe bez kan gambo tunjuk bintang tu nmpk happening sgt
sila..sila copy

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

memang best la gathering kali ni...tk rugi join buat pertama kalinya...hehehe salam perkenalan..

Nana said... [Reply to comment]

adlin-hehe..tu la mmg bez wlpon kelencunan dek kepanasan....

wantie said... [Reply to comment]

adei... aku pakai kanta pembesar cari gambar ko nana...

at last jumpa gak muka ko dekat ramai ramai tu...

Ena Qalinsya said... [Reply to comment]

tak tau nk pilih yg mana satu nk print besar wat frame ni sebab yg len ok jek cuma tuan pengetua n emcee jek yg tak fokus ke depan hehehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

glamer ler korangggggggggggggggggggg ;-)

Nana said... [Reply to comment]

wantie, klw ko klik kt gambo tu dpt tgk clear skit eheheh

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe..banyak gambo ajk xready diorg sebok bg arahan nk tgk kamera mana satu heheh

Nana said... [Reply to comment]

diana-ehehhe..jgn jeles.....

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

aaahhaakkss.. glamer lagi muka ko kan..
best la dpt join..

Nana said... [Reply to comment]

rina-hehe glamer wat kali ke-2 kekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...