MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 11, 2010

congratz seme

baru dpat sms from MIL arini kan result SPM kuar, ni adik pompuan amrul, twin yg comei. diorang dua2 dapat 5A. yg lain2 ada B,C.tahniah adik & kakak...dari jauh diorang datang amik result, dari penang nun..ye la last year kan diorang skolah kt KL & bulan lepas je pindah duduk kat penang.

adik & kakak nk adiah ke?minta sama along..ehehehehaku pun baru pas call adik lelaki aku dia lak dpt 3A je.ok la janji ada A kan..hehehe

24 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah2..adik amrul twin ye...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahniah2.....wah2 dua2 ader adik yg amik spm yer....sweet jer twin tu kan...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahniah2.....wah2 dua2 ader adik yg amik spm yer....sweet jer twin tu kan...

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

tahniah the twin...

Manjakusayang said... [Reply to comment]

tahniah...tahniah... Adik kimm pun alhamdulillah...

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

alahai..comel btul twin tu ye.. pandai plak tu.. congratz tuk twin & also tuk adik nana jugak.....

Siti said... [Reply to comment]

Tahniah.. dua2 dpt sama..ok la..takde dengki2...hehehe

momguess said... [Reply to comment]

tahniah pada semue

zh-ena said... [Reply to comment]

adk ena pun amik result spm hari nie
nmak blk umah mak jap tanya dia dpt aper

SyaNa said... [Reply to comment]

tahniah utk twin & adik ko
wey comel la twin tu

Nana said... [Reply to comment]

eryn-ahh adik dia twin...tp kita xde chance lg nk dpt twin kekekek org kata klw mak dia ada twin mayb ada chance

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tq..ahh tu la dua2 amik spm tu saje laga2kan adik kita psl twin ni mmg pandai heheh selalu bandingkan diorg kasi semangat

Nana said... [Reply to comment]

ros-tq..on behalf diorg hehe

Nana said... [Reply to comment]

kim-tq..tahniah juga utk adk kim

Nana said... [Reply to comment]

atie-tq..tu la comei tgk la mak dia..heheh..lip lap lip lap ank mami..

diorg ni mmg pandai atie, adik badik otak bagus.

Nana said... [Reply to comment]

siti-hehe tu la dah la kembar result pun sama

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-tq....

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe..kita bz bodi xsabar nk blk umah tros call nk tau result

Nana said... [Reply to comment]

syana-tq..

gen anak mami weh...mustilah comei kekekeke

Hezesuze said... [Reply to comment]

tahniah pada yg berjaya...huhu

Nana said... [Reply to comment]

tq kak heze...

wantie said... [Reply to comment]

KALAU ADIK AMRUL ADA YANG TWINS. SO CHANCES KO NAK DAPAT TWINS TU MEMANG TINGGI LER...

CAM NA EK KALO KO DAPAT TWINS PLAK LEPAS NI?

Nana said... [Reply to comment]

wantie-aku dah tanya doc la katanye klw mak amrul tu ada kembar mayb ad chance utk ktorg dpt kembar tp kwl adk2 yg kembar xde la..
klw dpt twin?mampos aku tak terhandle agknye sorang2 ehehehe

Lina said... [Reply to comment]

congrates tu ur brother n sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...