MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 5, 2010

contest you & me love forever

nak tgk syarat2 sila terjah blog SITI, nk cari gambo2 romantik aku ngan amrul idok ada la..hehe...so aku pilih gambo ngan damia, bole je korang nk letak gamba ngan kawan ke, suami ke..janji gambo tu ada menonjolkan unsur2 kasih sayang

ni gambo time g jalan2 kt bukit bendera bulan lepas

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

cantekkklahhh..

Gd Luck la yeh!

Nana said... [Reply to comment]

tq ena..ehehe

zh-ena said... [Reply to comment]

cantik la pemandangan sekitar bukit bendera tu

nampak sgt slim la nana pki baju hijau tu

apakah rashianya :D

Nida said... [Reply to comment]

Mesti gayat si Damia tu dilambung begitu..ekekeke

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

eh..bukan ker gmbo ko dgn amrul time kwin dulu (cium pipi ker tepek pipi ade?!)
tu romantik ape?!
ekeke..
good luck weih!
aku pun joint jugak!!

Nana said... [Reply to comment]

ena-mmg cantik view atas tu
hah?slim ke?kan dah jumpe ahad lepas adakah diriku ini slim dimata mu?heheh
ena tu lg slim patut kita tnya ena apa rahsia nye kekekke

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-hehe..gayat la kot tempat tinggi kan

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ala xmau la tepek gambo kawen dah basi la wei...ekekeke
serius gambo aku ngan amrul banyak gambo gile2 je, posing2 terkangkang tertonggeng seme ada nk cari yg romantik jgn arap ler...
anyway good luck utk ko juga

♥Leily | Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

gud luck dear..
lol, enterframe la gambar u n hubby..
ekekekeke... ;p

Nana said... [Reply to comment]

tq lily-xde la gambo romantik2 ngan en.hubby seme gambo xsenonoh belaka kekekek

Siti said... [Reply to comment]

salam nana.. siti datang mai ambik gambor contest..heheh.siti terima penyertaan nana.thanks jer sebab join contest.

Nana said... [Reply to comment]

orite....tq siti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...