MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 24, 2010

cutest baby birthday picture

nak join klik sini

Nama anak : Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
Umur : 1 Tahun 11 Bulan
Tarikh Lahir : 13 April 2008
gambar ni time bezday damia last year, celebrate kecik2 aje, sebab ayah damia xde time tu, harap2 tahun ni dapat celebrate ngan ayah damia sekali, (mmg xdapat la celebrate 13hb tu sebab ari keje, mayb extend hjg minggu.

kepada damia, anak ibu yang tersayang..xlama lagi damia dah nak masuk 2 tahun ibu doakan damia jadi anak yg solehah, taat kepada kedua ibu bapa & semoga sentiasa diberi rahmat keatas mu wahai anakku...
damia lah anugerah terindah ibu & ayah...

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

wahhh.. sgt sweet okeyh!!

gd luck ye!

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wlupon kecil2an, damia nmpak sgt seronok on her bday..sweet gmbar die ngan kek nih..hehe..gud luck ye..

Nana said... [Reply to comment]

ena tq

lily-hehe eksited damia tgk lilin tu ada ke dia pegi pegang api nsb baik xmelecur tangan.tq

zh-ena said... [Reply to comment]

gud luck nana

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

good luck...biar kecil-kecilan...asalkan bahagia-bahagiaan...

Nana said... [Reply to comment]

tq ena

ayu,hehe tu la stuju sgt puan ayu

suhida said... [Reply to comment]

slm nana,sowi baru nak terjah.overall semua ada..damia sgt cute!!!! dia tak calit ke kek tu dah duk dekat2 camtu?hehehe..gudluck k.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...