MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 19, 2010

cuti mau ke bahau arini

ni aku tgh siap2 ni tgh packing2 barang mau ke bahau.apa bikin mau ke bahau??arini majlis pernikahan abang aku (nikah kali ke-2) duda bertemu dara..bakal SIL aku tu rasanye muda setahun dari aku.apa la aku nak panggil dia nanti ek?heheh...

rombongan dari KL 3 kereta,sabtu tambah lg 1 kete.arini lepas asar diaorang nikah.plan nye aku akan drive kete sendiri bawa adik2 aku follow belakang abg aku sampai bahau.tak jauh kot aku rasa...paling jauh aku bawa setakat ni pun dari tapah ke bukit merah dlm 2 jam lebeh.so takat bahau ni aku rasa xla jauh sgt kan

amrul tak dapat cuti...tapi dia abes keje lepas jumaat dia tros gerak dari kluang ke bahau.esok ari sabtu majlis sanding & ahad plak majlis kt umah aku, tapi tak buat besar2 pun...buat majlis doa selamat je..mak aku cakap dah duda tu xyah la nk beria2 sanding bagai..ekekekek...tp disebabkan pantin pompuan ank dara op coz la family dia mau tgk dia sanding kan.

semoga perjalanan kami ni dilindungi...yela..kami kan rombongan orang yg nk bina masjid...harap2 majlis bakal berlangsung diberkati allah...ok la..korang doakan kami selamat sampai ek..xjauh pun, aku janji pada diri aku sendiri akan bawa kete elok2 heheh...

eh ni pasal plak gambo kawen aku plak masuk ni?hehe..aku xde gambo ngan abg aku... ni time aku kawen siap ada gambo x-SIL aku lagi yg dalam bulatan tu, abg aku blah kiri mak tu dlm bulatan
x-SIL aku tu dah kawen lain pun, ada aku cite kan kt sini



9 ribu orang memberikan idea bernas:

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, bw keta elok2..moga selamat pergi, selamat smpai...

anyway, tahniah utk abg nana..:)

momguess said... [Reply to comment]

fuh!!!
detail giler ko bagi penerangan pasal abg ko nie
siap tunjuk lagik muka x-sil ko yer
hehehehe

ko drive elok2
aku doa kan slamat semue nyer
ko jgn gabra2
org lain yg kawen tau
heheheh

pesan den:
nnt abik gbr byk2
den nk tgk
gbr pelamin
gbr makeup
gbr doorgift
sgala bentuk gbr tau

zh-ena said... [Reply to comment]

bwk keta elok2 nana
hati2 dlm perjalaan

Ena said... [Reply to comment]

Alhamdulillah.. Semoga selamat semuanye yeh!..

zety said... [Reply to comment]

he3,tibe2 tgk muke x-sil ko mcm xhepy jek,kih3

slmt panten baru utk abng ko :)

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

tema kahwin kite samela..purple..hehehe

nway, slamat pengantin baru utk abg nana tu yek..smoga perkahwinan kali ni berkekalan..pasni nak bace entry pasal ex-sil nana tuh (hahaha..nmpak sgt bz bodi..=p )

Lina said... [Reply to comment]

selamat jalan...berhati2 di jalan raya...moga semuanya berjalan lancar

iNa said... [Reply to comment]

wah..nk mai n9 ke?
dkt ngan kg ina dh tu..he.. :)

Nana said... [Reply to comment]

tq seme.tunggu ek aku publish cite2 kat bahau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...