MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 17, 2010

dinner @ crowne plaza hotel, KL

ni cite sabtu lepas, gambo baru dapat malam tadi..heheh aku nye kamera gambo xlawa ni seme gambo2 dari kamera hirda, officemate deah.dapat jemputan dari Fakulti Farmasi UKM ke majlis penganugerahan pelajar kat hotel crowne plaza.tema malam tu masquerade, aku xde la ikut tema, kata tetamu jemputan, student2 je la yg melaram vogue de vass memasing dengan gaun kembang2 ala cinderalla seme.

oleh sebab dpt jemputan ni last minit, budak2 office ramai yg xbole pegi, so aku dibenarkan ajak 4 orang kawan, aku ajak la deah pastu suh deah ajak kawan2 dia skali.time ktorg sampai hotel majlis dah mula & diorang punya dekan tgh berucap atas stage.

student yang usher ktorg tu bawa la ke meja...skali amik kau rupa2nya ktorg duduk kat meja VIP (psl office aku ada kerjasama ngan diorang kan) adeh..malunye..dah la dtg lambat tempat plak btol2 seblah meja dekan & time sampai tu dekan tgh berucap btol2 depan je meja ktorg.heheh..wat muke selamba je seme..

nk komen psl dia nye food, ok la..biasa2 je tp paling bez cheese cake dia lazatt!!

hotel crowne plaza KL
banner
santapan kami
posing luar ballroom mula2 posing sopan
pastu deah suh buat posing gilak2 hehe lawak plak si faiz hujung tu buat pose sama lak mcm aku
me & hirda
posing2 lagi ngan deah & hirda tuan punye kamera
ni la rombongan aku 3 orang anak dara + sorang mak dara kekeke....
nk balik dah bole posing dlm lif ni seme mmg kaki posing xleh kata apa dah hahah...
pastu jumpe cermin besar snap via mirror plak
cik deah yg drive sebab dah lambat kan dia bawa kete mcm pelesit kekke....
last posing kt lobby nak balik dah

32 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

wahhh..
kemain lagi ye nana..
best tu dapat jemputan camtu..

ita cutevirus said... [Reply to comment]

hamboi... cam anak dara nana...

cantik kebaya nana tu... jeles la... bile la gamaknyer ita leh pakai baju cenggitu.. adey...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

vogue da vass....bestnya dpt mkn tmpt2 cm gitu huhu..
bergambar sakan!hehe

firahadifa said... [Reply to comment]

kekekeke.. cisss cake.. sedap tak kat sana??

punya la bergamba sakan hot mama nie..

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

lenkali kalu nak makan gini, ajak la aku sekali weii...ko ni, cam tak biasa lak...

Salwa said... [Reply to comment]

tengok gamba pun rasa happening :)

btw my kids suka sungguh dgn fountain depan crown plaza nih

hehe

ooppsss...lupa nak intro..salam kenal..1st time commenting in here

mama tisya said... [Reply to comment]

wah ada jemputan mkn2 ye...hah pttnye tema dinner opis kita masquerade gk tp dh tukar tema lain plak citrawarna tk silap

SyaNa said... [Reply to comment]

kem salam kt deah
hahahaa (ttibe jek)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

cewah kemain tumpang posing..best nmpk food dia..untung ler asyik mkn free je nih

Echa said... [Reply to comment]

syoknya makan lagiiiiiiiiiii....

ira_kecik said... [Reply to comment]

hamboi....posing voge.... makanan dia nampak cam sedap jer kan....

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheh bukan selalu dpt jemputan dinner mcm ni...

Nana said... [Reply to comment]

ita-ceh mana ada mcm anak dara nye mak dara la heehe
ala bole je ita, nk pakai kebaya xde batasan dalam bergaya kan...as long as sopan la

Nana said... [Reply to comment]

fiza-ktorg xde la vogue de vass budak2 student tu lagi bgaya sakan tu la bukan selalu dpt mkn kt tmpt bez2 kan klw harap office stahun skali je, klw nak rasa lagi kena rajin la dtg event klw dijemput
bergambo?itu kan wajib kekekkee

Nana said... [Reply to comment]

afida-kekekek cesss cake ek?mmg sedap mkana sambil feel...pergh xcukup 1 seb baik deah xmau 2 ketol makan hahahaha
adoi..mana ada hot mamanye...

Nana said... [Reply to comment]

izan-ko serius ke ni?heheh...aku ni klw ada peluang mkn2 pastu kena lak lst mnt kena lak deah tu xleh join blank xtau nk ajak sapa

Nana said... [Reply to comment]

salwa-hye salam kenal...

owh penah datang sini ek?saya pun 1st time dtg situ

Nana said... [Reply to comment]

eryn-wah..opisnye dinner siap ada tema2 ek klw kita xde tema2 dah tu tema citrwarna tu nk pakai pesen mcm mana tu kan?ala2 penari citrawarna ok x hehe

Nana said... [Reply to comment]

syana-hahah aku tau sebab apa ko ckp gitu sebab dah lama aku xtepek gambo deah kt blog kan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh posing tu kan perkara wajib abes segenap otel jadi port nk posing, dlm lif, atas tangga, loby,hahah segala mcm tmpt yg menarik amik gambo
alhamdulillah...rezki kan..heheh

Nana said... [Reply to comment]

echa-heheh sesi mengumpul lemak kekeke

Nana said... [Reply to comment]

ira-heheh posing tu time org xde je klw ada org lalu buat2 xde apa2 hahah

nak2 posing kt dalam lif takut2 lif benti kang org tgk ada manusia dlm lif jakon amik2 gambo ekkekee

foods dia biasa je la xsedap mana pon

mama_umar said... [Reply to comment]

klu dijemput rugi woo klu xdtg kan,hehe,nak2 mknn sodap2 tu hah..

Nana said... [Reply to comment]

zt- tau xpe...klw xde function seme melangok tunggu kan...klw dah ada wajib la pegi hehe

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

amboi2........ posing sakan no...

Nana said... [Reply to comment]

atie-kekeke bab2 posing serah padaku haahhaha

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

amboi nana, kan main lagi dia no.... dah ler dpt gi hotel berbintang2... sian damia kena tinggal...

momguess said... [Reply to comment]

knp ko xlompat???
xpon buek aksi tunjuk ayah pin

Nana said... [Reply to comment]

ros-sian tau damia melalak time kena tinggal klw ikut ati nak je bawa sama..tapi mana bole kan majlis2 formal mcm gini mana sesuai bawa anak

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-hahahah..lompat?ada la satu aksi yg agk kureng sopan ngan ayu2 berbaju kebaya skali terkangkang tp gambo tu tak dipublish kat sini kekekkee...

sWeEtdARLiNG said... [Reply to comment]

hehehehe kami bulan posa baru leh merasa makan kat hotel
sweetdarling79.com

Nana said... [Reply to comment]

hehehe...sama la...klw ada jemputan je la dpt merasa makan kt hotel, nk pg makan sendiri tunggu ari2 spesel aje tu pun dah lama skali je kot celebrate ari spesel kt otel kekek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...