MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 24, 2010

double A point collection

sebenarnya program ni dah lama dah..tapi sebab dulu2 aku bz terlampau so xde masa nk handle menda alah ni, baru bulan lepas aku start register ngan double A point collection.sapa buat benda ni?aku rasa sape2 yang handle admin mesti ada yg dah register kan?

cara dia senang aje register kat DOUBLE A POINT COLLECTION pastu nanti fax kan invoice yang kita beli A4 paper ni kat double A, dlm masa seminggu diorang akan masukkan point dlm account kita.

banyak gak bole redeem antaranya voucher petronas,JJ,pizza,parkson,metrojaya,victoria station,aih..banyak lagi la..tu klw point sikit2 klw point banyak bole la redeem barang letrik,jam, kamera segala bagai.

lepas success register ngan double A, semalam aku dapat O'briens irish sandwich cafe prepaid card.menda ni sampai kt opis.so aku bole la g redeem chicken & cheese sandwich kat mana2 branch o' briens.nyum2 sedap ni..(sekali pakai je kad ni)
ni antara menda2 yang kita bole redeem bila point dah cukup

10 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

bestnyer jaga admin... dapat macam²... huhuhuhu...

Siti said... [Reply to comment]

alahai..asal siti tak tau yer....huhu...takpe..lepas ni beli double A..kena wat cam nan wat la.. thanks bg tau yer.

Hezesuze said... [Reply to comment]

alaaa akak beli double A pun 1 bundel jek tupun btahan smpai setahun...ahaks!

SyaNa said... [Reply to comment]

ala rugi nye
aku mmg jaga part order2 paper ni
rugi rugi
nk register la ni gak

saveme_zero said... [Reply to comment]

wahh..menarik la tapi opis aku ni x pki paper ni..pakai paper murah je..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ita-ala...xde la dpt menda tu utk diri sendiri...klw menda bole share ngan kawan2 kita share tp klw dpt sandwich tu camno nk share hehehe

Nana said... [Reply to comment]

siti-menda ni dah lama sebenarnya dari tahun lepas lg bozz suh buat tp saya xkesempatan skang ni baru nk start point baru 40 tu pun beli 20 reams

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehehe klw 1 ream baru dpt 1 point hahha camno nk tgu point jadi ratus2 tu??

Nana said... [Reply to comment]

syana-heheh..register jgn xreg aku dulu malas nk buat sebab bz kan skang ni ok skit tu psl la gedik2 nk buat ni

Nana said... [Reply to comment]

sue-double A ni mmg tak sangkut kan, penah gak pkai paper murah tp asik sangkut kt mesin fax tension je tros bli yg mahai puas ati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...