MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 29, 2010

entry khas untuk en.somi...

Entry ni khas untuk en.somi aku,eh klw Korang nak baca pun bole juga…aku xmarah punye…hahahaha…

Yang..saya tau awak baca blog saya ni kan?saya tau awk mmg salah sorang silent reader blog saya.he….

Nanti kan kalau awak balik, saya nk masak awak spageti Bolognese & carbonara, tak lupe juga saya nk buatkan awak dadih coklat awak suka kan?bile awak mau balik ek?xsabar saya nk masakkan utk awak.ehehe…sebab awk selalu xbagi saya masak kan…sesekali nak juga saya sediakan makanan peberet awak hasil dari air tangan saya.

ni saya dah siap2 dah bli barang2 nk masak utk awak hee...

Awak, makan ubat tau…sian awk kan..demam dah 2 ari..time2 macam ni la yang buat saya sedih tau…tak dapat jaga awak…tak dapat berada di sisi awak saat2 awak memerlukan saya.tak pe la sama2 kita doakan satu ari nanti kita dapat duduk sama.

i ♥ you...

34 ribu orang memberikan idea bernas:

firahadifa said... [Reply to comment]

owh so sweettt..

Ena said... [Reply to comment]

alahai.. cam org yg tgh bercintan cintun jekk ber awak2 kan!.. tingat zaman dolu2.. hehehhee..

ciannyer! tak sihat ye asben nyer.. Mrmm.. rindu1an selalu la kan!

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

cecece, romantiknya dia... jauh di mata, dekat di hati...kan?

Nana said... [Reply to comment]

afida-heheh sweet la sangat kekekekke time jiwang datang gini la jadinye

Nana said... [Reply to comment]

ena-kami mmg bahasa saya awak sampai skang heheh...dia suh panggil abang tp xbole dah try mulut rasa keras je kekekekek...
aih...itu la nye..mmg rindu2an..

Nana said... [Reply to comment]

ros-heheh..skali skala nk romantik..btol..mmg selalu dekat dihati...

~ana~ said... [Reply to comment]

romantik la..tp sedih pun ada..sian kat nana kan..xpela..sabar la ye..sama2 la kita berdoa moga x lama lg bleh duk sekali..

Nana said... [Reply to comment]

ana-hem...nk wat camne kan....rela dalam terpaksa duduk berjuahan.hrp2 ktorg bole duduk sama satu ari nanti

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

hehe..samalah..dr bercinta smpai skang still berawak2 ngan en husbnd. tk reti nak panggil abang. tp kat depan ayat tuh, panggilla sayang bagi lemah gemalai sket..ekekekeke

husbnd nana balik tiap2 minggu ke mcm mane. nana n damia pnh turun kluang?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

alahai..tersentuhnya hati baca n3 ni..amrul..cepat2 lah balik..nana dah rindu tu...

Nana said... [Reply to comment]

lily-hhehehe sama la kita dari zaman cintan cintun dok ber saya awak,pastu yang dia ayat permulaan hehe

amrul balik 2mgu sekali, kdg2 tu sebulan sekali.tgk keje mcm mana la..klw kena keje banyak, kena outstation, kena tasking mmg masak la..tu yang sebulan sekali baru balik tu.

kita penah turun kluang 3x masa damia xde lagi, damia plak baru sekali je turun kluang last year.

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahaha...minggu ni kompom xbalik nye..keje...minggu lagi satu kot, tak pun minggu lagi satu, lagi satu huuhuhu...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

ala ciannyer incik amrul kite ni... demam ek... sabar ye nana... byk² berdoa... insya Allah, ade rezeki korang duduk sesame nanti....

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

olololoooo.... so sweet... sian suami nana demam sorg2 erk... xpe2 nana, Insyaallah satu ari nanti mesti nana dpt duk sama dgn suami... sabo erk...

mskkan spagethi tu utk akak bulih??? pas tuh pos ke kuantan erk... nak gak rase air tgn nana nih... hehehehe.....

Nida said... [Reply to comment]

peeewwwwiiittttt... haa dengar tu awak, jangan tak makan ubat nanti Puan Nana marah kang..hehe

Afne said... [Reply to comment]

nana, baca entry ni trs igt abg loba2 hahahha

dadih tu afne ada sepeket perasa strober ke mangga (dh lupa hehe) tak buat lg.

[-suziey-] said... [Reply to comment]

perghhh konpem en amrul melelh air mata terharu lps baca n3 ni..hehe..

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

untung amrul dpt bini mcm nana..rajin nk masak utk laki rs air tgn..yela nana teror & rajin masak..ah mls ah ckp psl masak, buat haku sentap kt diri sendiri :P

get well soon ye amrul..skang ni musim panas yg melampau..tu psl ramai yg demam

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

so sweet............ :(

saveme_zero said... [Reply to comment]

so sweet!!!
dh siap sedia hah barang2 nak msk utk somi tercinta..bagus2.

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

nana
klu aku buat n3 camni kat sam
konfirm berdarah idung dia!
ekeke..

Nana said... [Reply to comment]

ita-time dia sakit la tetiba rasa mcm nk je ikut dia pindah dok sana.hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zue-tu la..sian demam sorang2 saya kt sini klw sakit pun family ada dia kt sana harap kawan2 la tengo2kan

hehe mau ke spageti?meh le dtg umah nanti hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-hahaha...kami mmg berAWAK2 rasa mcm manje je bunyi nye kan kekekek (sila jangan geli)hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

afne-huhuh..kita memounyai naseb yg seropa...

dadih tu dah beli lama dah..tak terbuat2 dah tu tukang makannye xde kang buat 2 branak je dok sental xtau la bila nk abes kan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-heheh..mleleh ke?ntah rasa nye dia tu mcm xde feeling2 sedih ni kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

eli-ish..mana ada kita teror...kita pandai masak apa yg kita suka makan aje..mana ada masak2 lunch klw amrul ada kt umah sebab dia selalu ajk makan kt luar je..kesian kot kat bini dia penat2 wat keje umah hehhe

ala eli...kt tenet kan banyak resepi kita selalu klw tingin nk makan kan, masuk mana2 blog yg ada resepi2 tu try masak kt umah.eli bole buatnye...

Nana said... [Reply to comment]

atie-manis ek?jap nak rasa heehe

Nana said... [Reply to comment]

sue-bukan selalu aku masak2 ni tau...kdg2 tu tingin gak nk masak kan...air tangan isteri kan bole mengerat kan lagi kasih sayang egegge

Nana said... [Reply to comment]

ayu-aik?ngape smpai kuar darah?bahya tu

wantie said... [Reply to comment]

owh.. sweetnya ayat ko. walaupun simple jer bunyinya, tapi aku dapat rasakan disebalik ayat tu ko windukan amrul. yer la dah la demam ko tak dapat berada di sisi plak.

Nana said... [Reply to comment]

wantie-ehehe ..pandai ek ko baca maksud tersirat ayat2 cinta aku hahahaha...
dah 2mgu xjumpe...rindu plak

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

sebab terharu punyer psl!!
ekekee..
dia mana boeh aku buat n3 penuh kasih syg camtu.
mahunyer kuar darah kat idung.
ekekee..

Nana said... [Reply to comment]

muahahah..lawak gile la en.sam tuh hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...