MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 26, 2010

get well soon aryan...

pagi tadi dapat sms from SHIERA, membe skolah aku "aryan masuk wad, kena air panas" terkejut aku, baru je semalam cite2 pasal aryan ngan shiera.shiera kata dia letak air panas dalam baldi kat dalam bilik air & dia pegi solat subuh dia ingat kan husband dia ada ngan aryan dalam bilik air sebab bunyi mcm orang dlm bilik air, tiba2 dengar aryan menanges shiera berlari masuk dlm bilik air tgk2 aryan dah terlentang (mayb sebab sakit sangat kan) rupanya aryan amik gayung, dia cebok air panas tu pastu dia mandi, adoi...tak dapat aku bayangkan..kalau aku yang kena mau nanges juga ni kan budak kecik lagi la sakit!

balik keje tadi aku tros g melawat aryan kt GLEANAGLES INTAN sian tgk aryan..merengek pastu dia demam sebab terkejut.
buat aryan, aunty doa cepat sembuh ye sayang, shiera & azrul harap korang kuat ok...

ni gambar yg husband shiera mms tengahari tadi
time kt hospital, pakar surgeri datang cek aryan
ok damia nk balik dari melawat fren dia

***********************************************
lepas balik hospital singgah Great Eastern Mall dekat je ngan hospital, xjauh pun dari umah aku 10 mnt je dah sampai.tujuan utamanye nak g O'Briens nk g redeem sandwich dari card yg aku dapat mcm yg aku cite kat SINI
chicken sandwich apa ntah nama dia xsedap pun...naseb baik free..sedap lagi sandwich telo makcik depan opis aku hahaha...2 keping ni harga dia RM9.80 keras kejong roti nk tercabut gigi aku gigit
pastu singgah toysrus saje je la bawa damia jalan2..tgk damia tgh belek2 menda tu hah! nsb baik dia xmau yang tu mahai RM100++heheh..bagus damia..taste murah2 aje kekekeke....
ni yang damia pilih...nsb baik dia xamik yg rege 100++ kekeke..
damia amik doll play house dlm kete lagi xsaba2 suh buka
time bayar staff dia tanya xmau jadi member ke?free je..nanti time bezday anak dapat voucher RM30 katanya...aku apa lg tros mau join la...bezday damia plak xlama dah bulan depan je hehe...hoho...gambar aku harus ada la sekeping...
sekian saje cite kami 2 beranak arini,,,time kuar je toysrus ni nampak RUSDI RAMLI tgh shooting disebabkan gambo2 ni aku amik pakai tipon je xde la dapat aku nk zoom rusdi ramli tu kan...ensem dia kt luar!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ya allah nana...kesiannya kat kawan nana tu...malang takberbau langsung..tak dapat bayangkan lah..serius....

eh eh..sama taste lak kita...ayu pun beli doll play house utk aleesya tadi...nanti upload...

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

kesian tgk anak kawan nana tu.... ilah boleh bygkan sakitnyer....

pasal jd members toys r us tu... ila dah 3thn jd members... anak ila nyerbday xpernah dpt diskaun pun... tipu je...

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

semoga aryan cepat sembuh....

nana, selalau kluar berdua dgn damia, dia tak 'buas' ker? especially kat shopping complex... maybe damia dah biase kot ekk... kalau ayra, tak terkejor ibu n abah dia nih... kalau ros kluar berdua dgn dia, alamatnya takleh nak shopping ler...

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la..menda nak jadi kan....sekejap je bole jadi, iktibar yang kita bole amik berhati & berwaspada selalu.

heheh sama la plak ek?ni bukan kita yang pilih tapi damia yg tunjuk nak, nasib baik la harga dia murah je 30 hengget klw dia tunjuk yang harge 300 time tu juga kita bawa dia balik hahhaah

Nana said... [Reply to comment]

lela- tu la kesian...sure sakit nye sedangkan kita yg tua ni kena air panas time nk buat air teh pon dah menjerit

kita jarang g toysrus, slalu bli mainan damia kt JJ je pasal dekat ngan umah

eh yeke xpenah dapat voucher?tak telefon ke customer service dia?xpe pasni nk tgk diorang bagi ke tak, kalau tak dapat nk call tuntut heheh

Nana said... [Reply to comment]

ros-tq...bagi pihak shiera..tlg doakan aryan sembuh

damia ni bole kata seorang yg behave la..dia xde la nk lari2 tak tentu hala.mungkin juga damia dah biasa mcm ni kan selalu keluar berdua je tu yang dia xde nak buat huru hara, kalau dia hura hara alamatnye mmg xde la kita bawa dia kuar ber2 hehehe

cuma satu je dia pantang nampak, bila nampak esklator dia akan berlari nk g kat eskelator tu bahaya!

Ena said... [Reply to comment]

kesiannye..
Sangat sakit tu.. klu mandi air panas2 pg tp tersalah stting tu pun rase nak menggelupur jer ini pulak air panas betul kan!.. kesiannyer..

Moga cepat sembuh ye anak kawan nana tu..

Nana said... [Reply to comment]

ena- ahh tu la pasal..klw tersalah setting pon kita dah menggelupur kan, ni kan la budak kecik.

tq...harap2 aryan cpt baik

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

ekekeke..rase damia same ngan Zara lah..dh biase kuar berdua ngan mama nye so pndai membawa diri..wlupon kdg2 ade gak buat hal nak itu ini, tp still under control. tp bak kate kwn nana lah, klu kuar berdua mmg susah nk shooping sakan..=)

psl toy'r'us, baru gak jadik member few mth..tk tau plak psl dpt vaucher rm30 tu. same2lah tgu bulan 4 ni yek..hehe

pd aryan..aunty pon doakan smoga cpt smbuh..sian btol die boleh plak termandi air panas..huhu

Nana said... [Reply to comment]

lily-heheh btol la..diorang dah biasa kan...dah pandai bawa diri mmg selalunye under control.damia ok la xpenah minta itu ini, dia cuma pegang2 je toys yg dia suka pastu benti situ lelama hehe.tp mmg btol pon...susah nk soping klw kuar berdua payah nk pilih2 klw nk soping dengan senang ati kena bawa adik teman

hehe tu la sama2 la kita tunggu bulan depan ada ke tak voucher

btw tq...wish aryan cpt baik.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

get well soon aryan .. aduyaii sedih laks aku tgk gmbo dia tue

Nana said... [Reply to comment]

diana-tu la..sedih btol...tadi dpt gambar terbaru dah ok skit la aryan

Hazlina Shahrel said... [Reply to comment]

laaa sian nya dia.. mesti sakit..

makan ubat ... jg diri bebaik..
harap cepat sembuh...

Nana said... [Reply to comment]

hazlina-tu la...sure sakit budak kecik lagi kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...