MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, March 27, 2010

himpunan tag & award

Tag from ayu@ibudamia


1.siapakah anda dirumah?
seorang ibu & isteri yg sangat2 berdikari SANGAT ok…hehehe…


2. siapakah diri anda disamping rakan?

penglipurlara kot hahah kwn2 aku ckp klw aku xde diorang bohsan heeee…bukan aku kata diorang kata…


3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?

1. Nak duduk sekali ngan amrul….dah 4 tahun kawen tp xpenah merasa duduk sekali

2. Nak duduk sekali ngan amrul….dah 4 tahun kawen tp xpenah merasa duduk sekali

3. Nak duduk sekali ngan amrul….dah 4 tahun kawen tp xpenah merasa duduk sekali

4. Nak duduk sekali ngan amrul….dah 4 tahun kawen tp xpenah merasa duduk sekali

5. Nak duduk sekali ngan amrul….dah 4 tahun kawen tp xpenah merasa duduk sekali


Hahahah….bengkek je kan?seme nye sama yes!! Itu menda yg aku idam2kan…aku xmau umah besar, kete besar, cukup la laki aku je besar hahahaha..aku nk duduk ngan laki aku!!

4. siapakah nama pasangan anda?
Koperal Mohammad Amrul Fazlee Bin Ramli

5. ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda?

1. Sangat suka buat surprise kat aku

2. Sangat pemurah….tak kedekut

3. Klw ada orang minta tolong esp kwn2 dia mmg dia sentiasa bersedia

4. Seorang yang sangat2 bertanggungjawab kepada kedua orang tua, adik beradi & isteri serta anak

5. Sangat suka buat aku gelak…gile2 happy go lucky

6. bila tarikh couple?

Tak ingat la plak..tapi dalam bulan 7 tahun 2004 declare kt genting highlands nun heheh

7. kenangan pahit anda bersama rakan anda?

Hampir2 tengok kawan2 mati lemas depan mata dihanyutkan air deras masa camping kat sungai tua time darjah 6, umur diorang panjang..nasib baik ada jambatan buluh yang hanyut diorang tersekat kat jambatan mmg sikit2 lagi je nak arwah kawan2 aku.

8. lagu tema cinta anda?
xde…aku xsuka jiwang2 heheeh

9. apa perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?

nak tgk sangat amrul benti isap rokok & kuruskan badan.

*********************************
AWARD:
1. from momguess & syair si para-para
2. award from afne

1- Thank & link the person that gave you the award.

afne - http://noorafne.blogspot.com/


2- Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.

Cop2..bole tak nk skip ni?sebab mcm dah ramai je dah dpt award ni hehehe


3- State 7 thing about yourself.

· Suka gelak

· Happy go lucky

· Sangat berdikari

· Suka g mandi sungai

· Suka minum air sejuk

· suka makan sedap2

· suka jalan2


tq seme....dah siap wat homework hehehe..dah lama giler xwat tag nih


10 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

banyak giler kan kena buat tag dan awards....huhuhu..nasib baik leh siap...

Nana said... [Reply to comment]

heheh tau xpe..bila xde langsung la xde bila dah ada bderet la plak

sekamar rindu said... [Reply to comment]

salam..singgah..

Siti said... [Reply to comment]

alahai..duk berjauhan ker...siti pernah gak berjauhan ngan papa, tapi 3 bulan jer la. tu pun tak tahan. bersungguh2 siti carikan kerja lain tuk papa. Alhamdulillah..akhirnya leh gak duk sama2,.

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

wah... demam tag dh menyerang

Nana said... [Reply to comment]

sekadar rindu-hye salam kenal

Nana said... [Reply to comment]

siti-tu la..sape yang tahan duduk jauh ngan suami kan?
tapi sebab kerja kan..terpaksa la walau pun mmg susah sebenarnya hidup berjauhan ni

Nana said... [Reply to comment]

atie-tau xpe..dah lama tak kena tag skali kena amik ko belambak hehe

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

nana mmg tak duk skali dgn suami yer??? ala ciannya... msti damia rndu papa dia kan.. tp yg lebey2 msti nana.. tul tak??? hehehe...

sape yg sggup duk berjauhan dgn suami... akak pon xnak dik... nnti winduuuu.... ngehngehngeh...

Nana said... [Reply to comment]

zue-ahh kak...kami PJJ, 2mgu sekali je jumpe total dalam sebulan ada la dlm 6x je jumpe kesian kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...