MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 9, 2010

house warming

ahad lepas,abes je kenduri kawen kawan aku berdesupp g umah kakak aku dia wat kenduri doa selamat sempena naik umah baru.tetamu2nye family2 aje...haih...xabes2 aktiviti aku mcm wakil rakyat ni kan...kekekek....minggu ni bole rehat skit xde pojek heheh klw x 2 mgu berturut2 ada je aktiviti.

ni la umah baru kakak aku villa wangsamas
pool ada 3 section bez ni mandi mandamenu: nasi kerabu (mak aku yg buat, mmg maveles! heheh) + mee kari kakak aku yg masak, aku?tlg goreng ayam je heheh..
ruang tamu
ni rombongan nenek2
lawa umah dia kan
dari kiri bilik ank buah aku, blk tuan umah,blk bacaan 3 gambo kt bawah tu deco2 kt hall dia
last but not least gambo kami la..ehehhe..

34 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

lawa tul rumah kakak nana tu...

tapi yg paling best sekali tang solok lada tu la...marvelous tul tgk...

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah cantiknye rmh...tersusun rapi deko nye....

yg penting ada pool kan...bleh mandi selalu xyah nk pegi kemensah...mihahahaha

mama tisya said... [Reply to comment]

wah cantik ler...leh la damia tumpang mandi pool ye..dapnye nasikerabu..mama kita ckp smlm ,mggu ni nk ajk ank2 blk gmbk,mama nk wt nasikerabu...heheheh...

Siti said... [Reply to comment]

waa..cantik sungguh rumah....makanan tu sedap2..len kali ajak siti sekali yer..heheh

oo..yer..nak tumpang mandi poll gak..kih..kih

zura@iwan said... [Reply to comment]

nana mmg cantik arr umah kak ko....lawa kaler cat2 dia pilih...kenan haku. kemas plak tu umah dier..haizz cm mn ngan umah haku nie...x tau nk deco cm mn..hehe

ada swimming pool...bleh sll ko gi berendam nnti..hikss

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

cantik tu umah diaorg....tapi tinggi sangat la hehehe dulu ingat nk beli umah cam ni gak tp my husband tk suka dok tinggi2 tu yg beli apartment 5 tingkat je dok pun tingkat 1 hehehe...bila la nak buat deco cam umah kakak nana ni ye...

lia said... [Reply to comment]

aku ingt umah ko td....

biler nk tepek umah ko ni, weh?

~~ciklinn~~ said... [Reply to comment]

cantikknyerr umah dia.. nyaman jer tgok ha..... pas ni berkumpul kat sana lah yerk bawa anak2 gi mandi kan.... hehehhe

sihat ke kamu... lama aku tak menjengukk..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

cantik & kemas .. suka nya tgk deco diaaaaaaaa ;-)

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

canteknye umah die.... tingin nak umah camtu....

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la..dia mmg pandai bab2 deko ni.solok tu mmg sedap la...heheh air tangan mak la katakan sme sedap

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-tuan umah tu mgm minat bab2 hias umah ni..
hehe...air kolam xsama ngan air sungai, kolam ada klorin sungai yg the bezz hehehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-kita nk deco2 mcm tu xreti hehhe
wah mama mu pon nk wat ns kerabu gak ek, sama la mak kita klw wat ns kerabu sure call ank2 dia suh dtg umah makan

Nana said... [Reply to comment]

siti-bole tunggu la bila2 kita wat kenduri umah kita heheh...
nk mandi?jom kita wat rombongan hehe

Nana said... [Reply to comment]

zura-kakak aku tu mmg keje dia dok bli mag deco2 tu apa nama dah anjung seri ek?amik idea nk deco umah sendiri
aku?idok la reti bab2 deko2 ni
heheh tu la plg bez ada pool mmg aku lak suka berendam ada la port pasni nk mandi

Nana said... [Reply to comment]

adlin-kt kL ni payah nk cari umah yg tak tinggi2 hehe
kita pon xreti nk wat deco2 ni tgk contoh ikut skit2 bole la kot

Nana said... [Reply to comment]

lia-hehe tunggula nanti aku tepek khas tuk ko umah kosong je weh

Nana said... [Reply to comment]

lin-wah mak yong comei dtg terjah
off coz pas ni situ la port damia mandi manda heheh termasuk ibunye skali

Nana said... [Reply to comment]

diana-tu la i likeeeee 2 hehe

Nana said... [Reply to comment]

atie-jgn ckp atie kita pon tingin nk ada umah ngan deko2 yg cantik gitu

momguess said... [Reply to comment]

ko saje jer tayang nasik kerabu nie
peberet den ni
mane den nak cari nasik kerabu time2 nie
hishhhhh

Ena said... [Reply to comment]

CAntekknyer umah dier.. menu2 tu sodappppp!!

Nida said... [Reply to comment]

Tingginya rumah2 kat KL ye... sayup mata memandang

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-org n9 suko ns krabo yo...budu makan ke?heheh

Nana said... [Reply to comment]

ena-tu la umah dia mmg lawa la..bole la amik idea nk deco umah sendiri nant
menu tu sodap sebab air tangan ibu ku hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-tu la nye nk cr umah rendah mahai...umah tinggi2 je la ada

IDA said... [Reply to comment]

sedapnye menu..nyum nyum...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

bestnyer nasi kerabu ittew... ade plak solok lada tuh... maveles...

Nana said... [Reply to comment]

kak ida-hehehe org kelate kan suka nasi kerabu

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehe tu la peberet saya gak tu solok lada tu nk wat xreti ehhehe

Ayu Jaffar said... [Reply to comment]

cantek rumah kakak nana :p

nampak solok lada...nyum2 sedap tu!

Nana said... [Reply to comment]

kak ayu-solok mak buat hehe..sy xreti

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, nasi kerabu tuh menyelerakan sungguh la...

btw, kak matun apa cite skrg ni?lama x dgr cerita dia...bgtau dia. ANA BIOMEDIKAL kirim salam erk...

Nana said... [Reply to comment]

ana-org pantai timur sure melelh tgk nasi kerabu tu kan

kak matun sihat ok nanti kita sampaikan salam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...