MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 5, 2010

jalan2 @alamanda putrajaya

wah....gile ko..ari ahad lepas mmg penuh aktiviti aku sampai malam: gathering-orang kawen-mandi jeram-putrajaya-dinner kt nasi lemak kg baru.hah!! kalah wakil rakyat pack gile aktiviti kekekek....

pas ktorg balik mandi manda kwn2 amrul ajk g putrajaya (alkmaklumla..kami kan tuan umah kena la bawa org jauh berjalan2)pas abes mandi jeram tros gerak g alamanda..pusing2 sejam gitu diorg ajk dinner nasi lemak kg baru aka city garden (mmg port diorg la klw dtg KL mesti mkn sini)

singgah Big Apple cari alien he....suka tgk damia dpt spent time ngan ayah dia..tgk gaya mcm big boz je damia
ada pameran perkahwinan lawa gile pelamin dia..ish seb baik aku dah kawen klw tak aku nk pelamin no 2 tu cantik gilos..

ni port kt luar alamanda aku rasa smoking area kot cantik tmpt ni
tgk trademark damia..pose angkat kaki
damia ngan abang2 perwira (abang ke?hehe diorg muda stahun dari aku & amrul)
mcm2 aksi ada
aku menyelit gak asik aku je amik gambo heheh
seb baik xjatuh aku landing ats amrul hahah...berat kot aku smpai senget2 amrul tahan

20 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

waaahh...

gigih nana apdet aktvt ari minggu...

gambor makan nasik lemak kat city garden takde ke??? hahahahahahah....

pelamin yang kt bwh tu pon cantik.. cam kate nana jugek.. seb baik da kawen.. kalo tak, maunyer... hakhakhak...

mama tisya said... [Reply to comment]

uiks..mmg sakan jln...damia tk penat ke...heheheheh

wah damia posing angkat kaki nk tayang kasut ek mcm ibu...hehehehe

MrS. F!zA@MaMa DaRwiSy said... [Reply to comment]

la ada lg pelamin tu...lama dah tu..

akak, lorong tu mmg cantik kalo bergambar..cahaya kt situ terang je tmbh pokok yg cantik tu lg..hehe

bila tgk laki ramai2 camtu jd takut..hahaha
i mmg penakut!!hehe

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

wahhh ko...ni damia ke si ibu damia yang suka benar dapat spent time bersama2 ni...hehehe...

weii...aku yang dok putrajaya ni pun lum pernah bergambar kat situ...takde masa maaa...

Ena said... [Reply to comment]

wahhhh.. rajin sungguh kome nie berjalan2 kan!..

cantekk lah picture kat lorong tu..

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

mak ai... jalan sakan.. patutla makin kurus.. hehehe .. korang mmg trademark amek gambo angkat kai camtu ye.. hahahhaa... comel giler

zh-ena said... [Reply to comment]

dasyat betul la nana nie
klu ena dah pengsan kepenatan dah tu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tak penat ke nana oiii...daku yg balik terus JB pun rasa cam nak pingsannnn....tu duduk jer dlm keta...

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehehe ada gambo g makan nasi lemak malas nk publish la hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe damia lagi soka....dpt jalan2
tu mmg posing wajib damia angkat kaki kita pun terikut skali kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

fiza-
oo yeke dah lama pelamin tu kat situ
ahh la mmg lawa lorong tu kan..tu pakai kamera biasa je tu..cuba snap pkai dslr pergh..mantop kan hehehehe
aik nape takot plak laki2 ramai mcm tu heheheheh mcm2

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe sama je la tu. damia soka aku lagi la soka kekeke
ala korang mmg dok sana dah ari2 nak pegi pon bole kan..mcm aku ni jauh nk g sana ngan tol lagik..kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehehe..apa boe buat laki bini kuat berjalan...hahahah

tu la lawa gile view kt lorong tu

Nana said... [Reply to comment]

atie-hahaha xde kena mengena jalan2 ngan kurus kekekekek
tu sebenarnya trademark damia sampai ktorg pon dah ikut hehehehehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-nk buat mcm mana...kami jarang2 jumpe, jarang2 spent time sama2 mana kesempatan yg ada tu balun je ehhehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-penat tu mmg la penat tp fikirkan bukan selalu amrul balik & dpt jalan2 mcm ni kan...gagahkan juga la...balik tu tros tido!xlarat hehehehe

lia said... [Reply to comment]

damia ilek jer posing dgn jejaka2 tentera tu he3...

Nana said... [Reply to comment]

hehe bodyguard damia tu jgn main2 seme terlatih guna senapang kekekeke

MamaDamia a.k.a Haiza said... [Reply to comment]

nih kalo pegi mana-mana pun kompem selamat punya sebab bodyguard keliling pinggang...nak pakai rantai emas besar lengan pun takde hal...ahaks...

p/s:tak sangka plak mat-mat terap(read=askar) nih suka posing gak ek...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

haiza-kekeke...mmg kita xpakai brg kemas besar lengan pon..xminat sgt pkai sarat2 janji ckp syarat aje

hehe diorg ni klw bgambo ngan geng2 diorang lagi gila...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...