MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 22, 2010

kenduri doa selamat & sambut menantu

ok ni entry last pasal abg aku kawen, 3 ari berturut2 kenduri haih..penatt..wlapun umah ktorg amik katering tp letih wo...klw umah wat kenduri kendara ni kan...semalam kami wat kenduri tahlil & doa selamat aje xde majlis besar2an belah kami.lagipun ni kan kawin kali ke-2 xkan la beria2 sanding bagai kan..cukup la kenduri besar2an umah pompuan sabtu lepas.tetamu mmg xramai 150 orang je, jiran satu lorong, orang2 surau & sedara mara.so meh la layan je gambo2 pantin baru ni ek...

menu: nasi minyak, ayam masak merah, daging kicap, kual dalca, acar,kuih talam keladi,puding cendol (sedap gile) & cup cake.
ni hantaran belah pompuan pun guna fresh flowers dari kiri: perfume, al-quran,kemeja & tie,last skali kamerahantaran lagi...dari kiri : towel, wallet+belt,sireh junjung+kek
kengkonon flower horn..eh silap flower girl hhehehe....lawa x baju tu?hehe ni la baju flower girl time aku kawen yang kakak aku jahitkan ada 4 semenye utk ank2 buah aku pakai time aku kawen dulu, skang damia plak muat.hehehe...turun temurun tu
gambo aku wajib la ada kan..amrul xde dia penatt sangat makan2 tros tido..sian dia 2 ari tak tido katanye...
perantin...
sesi posing2 dlm bilik
potong kek & posing lagi ngan anak & ank2 buah pantin
pantin posing ngan ma & abah
flower girl hehehe...mcm la ada sanding2 nk ada flower girl hehe saje je wat amik2 gambo
pantin melayan tetamu
ok last skali posing gedik2 hehe...

26 ribu orang memberikan idea bernas:

Echa said... [Reply to comment]

makkk aii.. sedap gile lauk tu.. hantaran pun cantik cantik .. pink lagi.. skang ni memang musim orang berdua la kan.. hehehehee...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

dasatnya hantaran kamera!;)

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

cantik la pelamin..*tgk entri lg 1 hehe..mcm kt dlm dewan

mmg penat kan kalu kenduri kawen belah kita.wpun pakai katering, stil penat tu ada..eh adik badik nana semua pompuan ke?

~ana~ said... [Reply to comment]

nana-mesti kuih talam keladi dgn puding cendol tu mcm kenal je.. femes kat ofis ni..kalau ada jamuan, mesti order dgn pakcik tu...mesti kak matun pun tahu...sedap gilos kan...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

nama pun kenduri....mesti penat punya..tak kiralah katering ke, buffet ker...confirm penat....

comeyy tul flower girl 4 kuntum tu...baju turun temurun yer...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

walaupun dengan hanya membaca, ita dapat merasai kepenatan berkenduri.. walaupun gune katering.. huhuhuhuhu...

ala, baju flower girl tu bukannyer slalu pakai.. sebab tu la tahan.. silap² haribulan kalo jaga, leh sampai adik² damia lagik..

adik² damia???? hohohohohohoh...

Nana said... [Reply to comment]

ena-biasa la musim cuti sekolah seme blumba2 wat majlis kawen kan...

Nana said... [Reply to comment]

fiza-tu la org zaman skang..hantaran seme hebat2 telefon la, kamera la, zaman dulu ada gak bg telefon tp tuala digubah jadi telefon kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

eli-tak la bukan wat kat dewan, buat kt umah je
mmg letih gile la...melayan tetamu lagi kan...malam tu tido tok ketek (org klate kata kekekek)
eh adik badik kita ada 10, 5 lelaki 5 pompuan

Nana said... [Reply to comment]

ana-mula2 mmg nk oder kt orang tu kak matun rekemen tp dia xbole sebab dia ada kenduri so kita oder kat makcik member sedap gile

Nana said... [Reply to comment]

ayu-btol...mmg penat gile2 nak2 dari ari jumaat xrest kan aih letih sesangat

hehe..tu la baju turun temurun pakai time ada kenduri aje simpan elok2 dlm almari hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ita-tu la nye ..xkisah la pkai katering ke apa klw xpakai katering lg la penat yg amat

hehe..btol2 baju tu mmg xpakai ari2 biasa simpan elok2 dlm pastik gantung dlm almari pkai time tertentu aje hehehe
adik damia??tet.....kekekek

mama_umar said... [Reply to comment]

lg sekali nk puji hantaran,heheh..pastu lauk pauk yg simple tp delicious sumernye..ok ape kenduri mcm ni..atleast sambut jugakkann =)

chopp..suke tgk damia pki bj flower girl,cute sgt

SyaNa said... [Reply to comment]

tgk gambar abg ko kawen ni aku paling suke part damia posing
hahahaa kemain lg anak dara ko tu

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waa lazat lauk pauk nya..eh cantek btl dress damia..

momguess said... [Reply to comment]

aku stil suka gbr gediks2 ko
dres damia cantik ko
hantaran pon cantik
makanan nyer mcm sodap jer
semue perfect lah
hehehhe

mama tisya said... [Reply to comment]

tiba2 lpr tgk makanan itu..yum2...

camera tu sama brand kita punye cuma model lain ...ehhehe

amboi rmi tul flower girl

Afne said... [Reply to comment]

sila amik award ;)

Nana said... [Reply to comment]

zt-ehehe tu la..janji ada majelis kan..dari xde..

hehe itu baju flower girl dah 4thn weh..zaman aku kawen elok lg simpan elok2 dlm lemari siap pastik bagai

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehehe...ratu posing gak tu...ikut aku ke amrul ntah la..sama balance kot kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ok la..lauk not bad murah pun murah RM6/head
gaun tu lama dah dok simpan dlm lemari ni kali ke-2 bebudak flower girl tu pakai tp damia 1st time pkai bj flower girl time ibu dia kawen heheh

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-hehehe..tq utk seme pujian itu hahahahah

Nana said... [Reply to comment]

eryn-flower girl konon2 aje bukan ada sanding2 pun saje nk amek gambo dlm banyak2 flower girl yg plg susah handle skali damia la org nye
ye la dia plg kecik mmg xde dgr kata lah...nk amik gambo pun susah

Nana said... [Reply to comment]

afne-ok..nanti kita amik tq

wantie said... [Reply to comment]

hantaran era global. Digital Kamera ko... dasat.

Nana said... [Reply to comment]

hehe tu la wantie..klw zaman dulu2 orang buat bentuk kamera tp skang org bagi kamera btol heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...