MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 23, 2010

ku lihat hijau......

ni cite aku kat bahau aritu, ari ahad tu sementara nk tunggu kenduri start amrul ajk ronda2 tgk apa yg ada kt bahau tu, alah..amrul tu bese la..mmg cepat panas bontot mana bole dok umah diam2 heheh..ada je pojek dia ajk org jalan2, sampai malam sabtu tu time malam berinai aku dah ngantok2 pon dia ajk jalan2 pusing pekan hehe..ikut je la...kang xikut majuk plak...nampak je besar tp suka majuk kekeke..

time ronda2 tu tetiba aku ternampak sawah padi, tros aku jerit kt amrul eii!! sawah!! benti2 nak amik gambar! hahaha..gile sawan kan?aku mmg pantang gile nampak sawah padi semacam elergik gitu rs nk posing hahahha...

so amrul pun masuk la lorong ke homestay kampung lonek, sempat gak la ktorg usha2 kawasan sekitar homestay tu tp lupe lak nk amik gambo kt situ.dah abes posing2 nampak tepi jalan Teratak Zaaba, tros suh amrul benti nk amik gambo kt umah minangkabau tu.ok jom la layan je gambo gedik2 kt sawah ni hehe...(dengan xmandi lagi plak tu kah..kah...kah..)

hiak...berat damia nih tgk tu damia ngan baju tido xmandi lg sama la ngan aku xmandi lagi kekeke.....






dah lama xamik gambo pelok2 gedik mcm ni hahah..time ni damia tido aku ltk kamera ats bumbung kete setting sendiri heheh....

aceh..ceh..tetiba nk kaji sejarah plak heheh...
posing kt teratak zaaba

28 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

sejuk mata memandang kalau nampak hijau..

hahaha...tak mandi pagi pun leh posing2 yer....amrul mandi tak?

suka benor amik gambar angkat kaki nana ngan damia ni....

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la...sejuk mata tgk pemandangan ijau kan
hehe kami anak branak xmandi pagi lagi haha..amrul la..time org nak mandi dia kata tak payah la..kang balik karang nk mandi lagi kekekek..
ahh kan..dah jadi terbiasa plak ktorg amik gambo angkat kaki hahahah tu damia nye trademark tp dah ikut plak

Siti said... [Reply to comment]

hehe..kalau nak balik umah MIL siti, memang akan nampak la pemandangan hijau macam ni sebab bendnag padi merata2..hehehe...sejuk mata memandang

zh-ena said... [Reply to comment]

sejuk jea mata tgk hijau

cuci mata gitu


socks tu harga biasa RM90.00
tapi tgh wat promosi nie harga RM60.00

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

memang hijau mata biruku...behnya kampung lam sawah bendang gini kan...

momguess said... [Reply to comment]

nana!!!
kpg den pon ado sawah bendang ijau cam gini
bebile fre ko dtg jer

mama tisya said... [Reply to comment]

ibu & ank suka posing angkat kaki ye..nk try la posing camtu ngan tisya...heheheheh..sweet je nmpk...

posing kt sawah padi mmg cun..nk2 tgh matahari terik...biar berpeluh janji posing ye tk...hehehe

Ena said... [Reply to comment]

wahhh.. saujana mate memandang sawah yg nan menghijau ituw nana.. lagik2 posing mu itu bersama insan2 yg tersayang.. romantik la gambar ngan asben nana tu.. so sweet..

wantie said... [Reply to comment]

time kemarau ni masuk sawah padi memang best. tapi kalau basah ada lintah... makkkkkkkkkkkkkkk
aku takut lintah

[-suziey-] said... [Reply to comment]

woooo bestnye ijo ijo..sukenye..syiok posing2 di tgh2 ijo..ape daaaa aku merepek ni..yg penting aku suka..ekke:D

FyZa said... [Reply to comment]

alala..besnya tgk dorg..moga bhgia selalu..=)

susudalambotol said... [Reply to comment]

ko tak kena pacat ke lintah fauzana oi.. :p

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

nana aku plg suka tgk ko posing dua gitu .. baik jer damia bg can korg dua2an posing ;-)

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,

hamboi... posing romantik gitew.. aaawww!!! rindunyer kat sawah.. dulu time blaja kat utara nun tak heran sangat ngan sawah...

Nana said... [Reply to comment]

siti-dulu MIl duduk KL, mak saya pun duduk KL xde la chance nk merasa tgk sawah padi skang ni MIL dah pindah penang nant bole la singgah sawah lagi hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-ok tq..nanti klw nak kita inform

Nana said... [Reply to comment]

izan-tu la...jakon kan aku jumpe sawah heheheh..dah tu dok kl tgk kete, bangunan je pokok je la ijau

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-agk2 akk kawen nanti kt kampung ke?eheheh

Nana said... [Reply to comment]

eryn-eheheh minat ek posing gitu heheh damia nye posing tu kita dah terikut kekekek
tu la..kita suka amik gambo kt sawah dah la xmandi kan hahahah

Nana said... [Reply to comment]

ena-eheheh klw nak tau gambo ngan amrul tu kan last amik gambo gitu time anniversary yg pertama pastu xde chance amik gambar mcm tu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

wantie-sawah tu xde air sgt pun aku tgk tu pasal aku brani naik tu pun atas batas la takot gak aku lintah

Nana said... [Reply to comment]

suziey-klw ada dslr lagi bez kan heheheh....kamera cap ayam xlawa mana la gambo nye

Nana said... [Reply to comment]

fyza-eheheh apa yg beznye?posing?kekek..tq..

Nana said... [Reply to comment]

hid -batas tu kering je aku tengok aku dah usha dah hehe aku pun takot klw ada pacat ke lintah ke

Nana said... [Reply to comment]

diana-time ktorg posing ber2 tu damia tido dlm kete hehehe tu psl bole amik gambo mcm tu klw tak habes dalam bendang dia pegi kekek

Nana said... [Reply to comment]

ita-heheh...sekali skala nk romantik2 ingt senang ke mau amik gambo ber2 gitu?dah lama xamik gambo pelok gedik2 mcm tu tau haaha

firahadifa said... [Reply to comment]

hamboihhhh .. posing sakan.. kat kampung kite pon ade bendang .. tapi x best nk ambik gamba , sebab padi da byk jadi lalang.. kekekek

Nana said... [Reply to comment]

afida-eheheh...ala xyah la masuk smpai dlm sawah, janji nmpk ijau2 tu lawa dah tu, lalang kang ijau heeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...