MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, March 21, 2010

majlis pernikahan -my bro

hari jumaat kitaorang gerak dari KL pukul 10 pagi, dari KL konvoi 3 bj kete, aku duduk blakang sekali follow kete abang abang ipar aku, diorang laju, aku pun laju hehehe...follow baek nye rapat kt bakang xmo kena tinggal, tp sebab abah aku pun ada sama dalam kete xleh bawa laju2 pun..120km/jam je paling laju.

dalam pukul 12.3o tengahari ktorang sampai kat bahau.pergh..nasib baik la jalan bukit putus tu dah buat highway baru klw still jalan bengkang bengkok & sempit mcm dulu tu gerun gak aku nk lalu.

baru je sampai dlm 10 mnt gitu, family pantin pompuan anto lunch kt kitaorang, pergh..sampai arini terkenang2 ayam masak lemak cili api pedas berpinor bijik mata hehe..kata orang nogori kan...lazat, maveles
memasing dah kebulur time ni ngam2 je sampai time lunch plak tu seme pakat dok tambah 2x kena penangan aym masak lemak (aku je makan tak tambah hehe...diet la kunun kekekekek)tempat penginapan ktorg ditaja oleh family pengantin pompuan, kira dlm 3mnt je dari umah pantin ktorg punya homestay, rumah teres ada 3 blilk mmg besar
damia dengan baju kurung pink mengedik2 sebelum berangkat
hantaran dari pihak lelaki gubahan saje RM500 tempah kt jiran lorong sebelah
seme guna fresh flower.cantik....
ni je la rombongan masa majlis nikah sikit kan?dah tu sape suh wat ari jumaat kan orang seme kejehantaran dua2 belah pihak seme guna fresh flowers
pengantin perempuan kat pelamin sanding, ada 2 pelamin, lagi satu pelamin sanding ada kt luar umahsah..dengan skali lafaz aje...mesti arr otai kan...dah kata kali ke-2 xde la nk nebes2 kot.kekekek...sesi serah mas kawen RM200sesi sarung cincinha..ni sesi yg seme org suka tgk kekeke..sesi kiss2 hehehepengantin ngan ma & abah akupengantin lelaki dengan 2 anak dia (ada lg 1 yg sulung xikot majuk konon bapak kawen lain kekek...)suka la pantin laki tu dapat org jaga dia lepas 2yrs divorceni pantin pompuan yang otomatik jadi mak kepada 3 org ank buah aku.jgn kejam2 mcm mak tiri zaman dulu2 dah ek kekeke....kami nk posing gak ngan pantinmuka dah berkilat2 time ni panas weh ngan lampu ngan pelamin tu lagi
dah selesai majlis nikah amrul pun sampai dari kluang...tu pun dah tersesat sampai ke jempol hehe...dah tu...map xde aku bg address aje..tu pun dia minta tlg kawan anta kan smpai umah pantin ( nila bez jadi askor pegi mana2 negeri sure ada kawan, klw sesat call aje)
ok habes la suda...cite pasal majlis nikah...nantikan lagi gambo2 majlis sanding ari sabtu & majlis kenduri doa selamat kat umah aku pagi tadi.

P/S: gambar2 yang banyak ni khas untuk momguess@malina siam kekeke..dia yg request suh letak gambo banyak2 utk persiapan raja sehari nanti hehe...den buek khas utk ko kak...skang den kono blaja laei ckp nogori..hahaha...

22 ribu orang memberikan idea bernas:

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

gubahan hntaran sweet, pelamin sweet, pengantin pon sweet..hehehe..harap2 kakak ipar br tu akan menjadik ibut tiri yg berjayalah nnti..=p

suka tgk damia pki baju kurung..Zara bj kurung dr sejak raya smpai skang dh tk bersentuh..ekekeke

Gieyana said... [Reply to comment]

cantik pelamin pengantin tue..orgnya pon comeyy..hehee

firahadifa said... [Reply to comment]

say tahniah to ur brother.. muka damia sebijik cam ayah dia

momguess said... [Reply to comment]

hahahhaha
den suko lah
tima kasih lah nana oiii
hantaran semue cantik
pelamin cantik
pgantin pon cantik
dan ko lagi2 cantik
hahahaha
den nak tgk lagik gbr 2 kawen nie
i lap u lah

mama_umar said... [Reply to comment]

aku suke jugak tgk2 hantaran nih..lawolah

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

cantik hantaran2 tuh... bleh la ciplak sket2 utk adik ipar akak kawen nanti... kekeke....

wahhhh.... terliur tgk msk lemak cili api tuh... maveless....

mummy aryan syamil said... [Reply to comment]

ekekekek..lawa la hantaran tuh...shantekkk..
damia cute sgt2 ngn bj kurung pink :)
ibu die yg lebih vogue ye ehehhehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

tahniah buat your bro nana .. heppi jer muka rombongan pantinnn + pantin sekalie .. cantik pantin pompuan ;-)

Siti said... [Reply to comment]

hantaran tu sweet sgt...suka..perantin pun sweet gak...

isk..terliur la tkg lauk pauk tu...:)

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,

skang ni memang trend pakai fresh flower laa... memang sweet... very simple & cantik...

~ana~ said... [Reply to comment]

cantik nya hantaran..pelamin pun cantik..pengantin apatah lagi...pendek kata semua cantik la..:)

kak matun pun ada..lama x tgk dia..nmpak happy je dia..

Nana said... [Reply to comment]

lily-hantaran tu seme pantin lelaki yg uruskan hehe..tgk2 ari jumaat dah ada orang anta.time tgk tu pun ckp lawanye..
nape zara xsuke pakai bj kurung ke?damia ok je sarung je baju apa hehe

Nana said... [Reply to comment]

gie-aku suka pelamin sanding dia, lawa

Nana said... [Reply to comment]

afida-tq..ahh..mmg muke seme ikut ayah dia btol la orang kata anak lelaki ikut muka ayah panas kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-hahaha,,amboi puji lebeh2 nampak...ekekekek
nanti saya upload gambo hantaran belah pompuan plak kak..khas tu ko kak kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

zt-mana tak lawa wei..bunga import luar negara katanye..upah saje 500 blom masuk harga barang

Nana said... [Reply to comment]

zue-tu la..hantarab anta tempah kt orang kan, klw buat sendiri xdela grand macam ni hehehe

Nana said... [Reply to comment]

shiera-tq..hantaran tu jiran seblah lorong yang buat.bunga dia tahan lama segar je wei ntah ubat apa dia letak ntah
ibu damia xde vogue nye weh...heheheh

Nana said... [Reply to comment]

diana-eheheh..tq..happy la dpt ahli kelorga baru kan

Nana said... [Reply to comment]

siti-tq..hantaran fresh flower kan..mgm lawa.
hehe lauk masak lemak cili api tu?mmg sedapp

Nana said... [Reply to comment]

ita- tu la mmg trend fresh flower...ala2 artis kan..huhuh..xmampu la kita..mahai nk tempah tu..

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehehe..tu la seme lawa...
kak matun?happy la sejak memenjak benti keje kekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...