MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 22, 2010

majlis persandingan-my bro

ok ni plak cite pasal majlis persandingan masa ari sabtu nye.dulu time abang aku kawen yang pertama dia xde sanding2 tau, sebabnye time tu dia baru pas eksiden, so batang2 besi tercacak2 kt kaki, simple gile time nikah ngan x-wife dia dulu pantin duduk ats kusi, tok kadi pun duduk ats kusi pasal xbole bersila, sebab ada area bersilang2 kat lutut abg aku heheh....ni baru nk merasa sanding, malam berinai & tepung2 tawar bagai

sorry la gambar malam berinai xde sebab aku xpegi dah penat sangat drive dari kl-bahau, xkose dah aku nk tgk berinai2 bagai, tido lagi bez kekekeke...so time sanding baju kaler putih (trend skang kang org sanding pkai kale putih) pelamin pun putih +fresh flower white+red sweet je.

time rombongan ktorg sampai tetiba baru pasan abang aku xde pengapit, dah tu abang aku suh anak lelaki dia jadi pengapit dia kekeke...tak penah orang buat pengapit budak2 heheh...

rombongan lelaki bgambo dulu sebelum ke umah pompuan
ni budak mmg terlebey sudah..ada ke dia g kat depan2 time org seme nk amik gambo?gila glamer btol hahahah...
pantin laki dah sampai...
pantin pompuan pun kuar....
berarak...
suka la tu..
ni ha..pengapit kecik ank pantin hehhee..dpt upah woo..last minit kena suh jadi pengapit dia xmau skali bapak dia umpan 50 hengget tros nak kekekek...
pengantin bersanding


abah aku menepung tawar..dalam sejarah adik badik aku xde sape pun yang ada abah aku tepung tawar pasal dia xbagi buat tepung2 tawar bagai..hehe..time aku kawen aku ada buat tepung tawar tp aku saje xletak nama abah aku dlm list org2 tepung tawar hehe..sebab tau dia xsuka menda2 gini ikut ada hindu dia kata...ekekeke...tp dah majelis orang ni..dia ikut je la hahah...
ma aku plak menepung tawar
anak bongsu pantin menepung tawar
keluarga besar kami..tu pun xmuat seme ntah apa2 photog tu amik gambo xmuat seme
kami & pantin
ni adik2 badik pompuan aku, dari kiri kakak no 3, baju biru kakak no 2, baju oren adik aku, lagi sorang kakak tak datang
amik gambo lagi
adik badik aku
pengantin lama ekekekek...
tengok damia..ish...ish..xleh kata apa lah kekekek..
ok posing last nk balik dah nitime balik tu aku follow kete amrul dari belakang sebab dah berpecah2 kan, ada yg nak pegi muzium seri menanti, aku malas nk singgah2 pasal dah penat, dah la aku yg drive lak tu xkose dah nk singgah2 nk cepat balik aje.amrul xberani bawa laju takut aku tercicir kt belakang hehe...gerak dari bahau pukul 4 petang, sampai KL pukul 6.30 ptg.pergh...wlpun 2 1/2 jam je perjalanan serius...penat gile..malam tu aku tido mati...

P/s: ada lagi satu en3 psal kenduri sambut menantu kat umah aku ari ahad nye, gambo2 hantaran pihak pompuan nanti aku masuk sekali khas tuk momguess..kekekekek....



19 ribu orang memberikan idea bernas:

Siti said... [Reply to comment]

waaaa...grand + meriah gitu..suka warna putih tu...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

meriah tuh.... tahniah utk abg nana erk..

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

meriah sungguh perkahwinan kali kedua ni..hehe..tp suka sgtlaaa tgk theme putih nih..pelamin nye nmpak cantik n freshhh sgt ngan bunga idup..kenapa wktu kahwin dl tkde idea nak wt camni ek..hehehe

damia pndai posingla..comel!!

momguess said... [Reply to comment]

damia posing mcm amirul
gediks2
tapi den suko
hehehhe
ko pandai kan nana dok sebelah pgantin time abik gambar
sbb sah2 muka ko akn masuk kan
cepatin den nk gbr hantaran tu
hohohohoh

moga kakal ipar baru ko blh terima ank2 tiri nyer
amin

mama tisya said... [Reply to comment]

wah meriah sungguh..pelamin pn cantik gk

Nana said... [Reply to comment]

siti-hehe of coz kena meriah sebab pantin pompuan ni 1st time dlm family diorang yang kawen tu psl grand

Nana said... [Reply to comment]

zue-tq...

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah meriahnye...sonok tgok pantin kan kan...teringat plak zamAN kita kawin dulu...ahaks!

Nana said... [Reply to comment]

lily-hehehe bole je naik pelamin lg skali hahahah
damia mmg dah terdidik utk posing yg bukan2 hahahahha

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-kena ada strategi..kekekeke...klw dok jauh2 mcm tu la jdinye muke xmasuk dlm gambo mana buleh..
nanti esk saya upload gambo hantaran lagi.
amin..(tu nama abg saya heheheh)

Nana said... [Reply to comment]

eryn-ahh pelamin dia fresh flower lawo la...

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-tau xpe..hahaha tu psl saya suka g majlis org kawen suka tgk org sanding pastu tingat zamn kita kawen heheheheh

ita cutevirus said... [Reply to comment]

suke.. suke.. suke... cute la... sweet sangat damia.. huhuhuhu...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

lawanya pelamin + pengantin pompuan tu...
amboi damia..posing gitu...cute..cute..

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehehe...damia kan suh je dia wat posing mcm mana dia ikut punye

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ok tak kita jadi cikgu posing damia?lulus tak?ekekekekek

wantie said... [Reply to comment]

kawin 2nd time yer.. bagusla ketemu jodoh lagi mana tau yang ni lebih membahagiakan. tul tak?

sporting ar anak dia. 50 hinggit terus jadi pengapit. kenapa tak up sikit dik????

Nana said... [Reply to comment]

tu la..mana tau jodoh yang ni berkekalan...hrp2 gitu la..

hehe ank dia mula2 xmau tau dia malu kot skali dpt upah tros nak

@kutopsecret said... [Reply to comment]

nak tny boley tak..? sape nama pengantin pempuan tuh..? Nurlin ker...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...