MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 4, 2010

mandi2@jeram kemensah

ni cite ari ahad juga, lepas balik gath,g orang kawen tros g mandi pasal tersangat2 panas kan..pastu plak membe2 amrul yg dari kluang (yg dihanto keje kt KL seminggu tu)ajk g mandi.disebabkan diorg plan lepas mandi nk g putrajaya so ktorg sebagai tuan umah decide g mandi dekat2 je.kemensah ni la pon plg dekat ngan umah aku dlm 20 minit gitu la

jeram ni kat mana?pada yg xpenah datang, jeram ni lokasi dia (cewah ayat, mcm ayat buku kekekek...) kat belakang zoo negara, kira dari MRR2 nampak je zoo negara teros masuk simpang kiri dekat bus stop tu, dari zoo nak sampai jeram dlm 10-15minit gitu.kat sini ada gak chalet kumpulan JIMBARA tu, ats skit dari port aku mandi2 ni

dengar kata Dj Epoi nk buat gathering kt jeram kemensah ni hehe..jadi ke bro?kata dj epoi ada air panas kt jeram ni.hem...selama aku pegi sini xtau plak aku ada air panas..kena cari ni mana port air panas ni..tp musim2 panas gini xmau la cari air panas heehehe..

hehe..ramai yg komen kt blog pasal kisah mandi manda aku kt air terjun sungai pandan, kuantan & hutan lipur kanching.ramai tanya aku suka mandi2 sungai ek?jawapan nye amrul lah yg paling suka mandi sungai so otomatik aku pon jadi suka juga..hehehe...

posing kt pintu masuk siap ada banner kecik hehe..bagus2 bukti ni
damia with bodyguard
sangat2 nyaman dapat berendam2 kan diri hehe.....
kami ketua rombongan membawa orang jauh berjalan2
tengok tu baju damia..bukti br blk gathering xbuka lagi, nk cepat malas nk cari swimming suit dia yg seksi tu..blasah je..
dari lake garden aku dah terbayang2 kesejukan air sungai ni heheh..
air agak keruh sebab br pas ujan

29 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

nana,
ena punn memg sukeeeeeeee sgt mandi2 camni tau.. cume mase jer selalu x der utk mandi cengginie.. hu3x.

best la.. cam nak terjun jer sekali kat situ.. uwaaaa... nak jugaaaaakkkk!!!

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

aaaddddoooiii la hai.. seronoknya...
lama tak mandi2 kat air camni..

saveme_zero said... [Reply to comment]

huihh..bestnyaaa,nyaman rasanya dapat mandi air sg yg sejok tu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

memang best mandi air terjun time panas2 ni...tak sangka bandar KL pun ader air terjun gak...pernah gi sungai congkak jer...

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe..sama la kita semenjak2 dah kawen lagi la suka sebab amrul suka mandi.

Nana said... [Reply to comment]

rina-time gini la bez nk mandi musim2 panas ni kana aktiviti plg bez mandi sungai hehee

Nana said... [Reply to comment]

sue-nanti kita plan nak ajk reramai mandi sungai mau?

Nana said... [Reply to comment]

ayu-klw nak senaraikan banyak lagi air sungai kt KL ni..antaranye

sungai gabai
sungai tekala
ulu yam
templer park
kanching
kemensah
sungai congkak

pastu atas skit dari sungai congkak ada lg xingt dah apa nama dia

mama tisya said... [Reply to comment]

nikmat tul dpt mandi sungai...kiranye blk umh dlu la ye amik bj2 tu...sebab tgk bj lain tu..ehhehehehe

Nana said... [Reply to comment]

ern.hehe pandai dia ahh pas abes kenduri balik umah dulu amik baju nk mandi hehehe
bila kita nk g mandi sungai sama2 ni?

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

suka bwk anak2 gi mandi sungai nih... sejuk jerk... klu si Airel mmg susah nak balik klu jumpa air...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,

hahahha.. ita pown suke mandi... kalo nak tau, sg pandan adalah air terjun yang pertama setelah 2 thn ita tak pegi amndi manda... huhuhuhu... masih lagi terasa kesejukan sungai pandan...

kemensah tu sejuk cam sg pandan tak?

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehe..biasa la budak2 dpt msk dlm air mgmg xmau naik sama la damia pun tp klw dia tgk kita naik baru dia nak naik klw salah sorang ada dlm air mmg kompom dia xmau naik

Nana said... [Reply to comment]

ita-kemensah tak bape sejuk sgt mcm sungai pandan tp ritu pun mandi xlama kt kemensah tu rasa klw dok lama2 sejuk gak kot

** Perfect Love ** said... [Reply to comment]

waaahhhh

time panas2 skrg ni... kalau dpt air sungaiii mmg syorgaaa la

mm bila mau mandi sungai ni ek. wajib paksa en hasben g hehe

Nana said... [Reply to comment]

norafida-tu la nye mmg sedap berendam panas2 ni kan
hehhe..ajk ler..KL ni banyak tmpt mandi manda xyah g jauh2

~ana~ said... [Reply to comment]

best nya panas2 gini g berendam kat air terjun...

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe tu la nye kami ni antu part2 mandi sebut je mana tmpt mandi2 kt kl seme kami dah terjah

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

syok nya dpt mandi air terjun dlm musim panas2 nih kan??

klu dj epoi jd buat..mcm nk join je lah..tapi kali ni kena lah hubby ikut..

Nana said... [Reply to comment]

fara-tu la nye...musim2 panas ni port terbaekk air terjun la tempatnye

katanye kompom dj epoi nak buat tunggu date je kot

iNa said... [Reply to comment]

seronoknya mdi jeram..best kan..sejuk je..

Nana said... [Reply to comment]

tu la nye ina mmg bez tapi lepas tu penatt btol tau klw g mandi2 penat dia lain mcm skit

MamaDamia a.k.a Haiza said... [Reply to comment]

adeii beshnya dapat berendam...bro djepoi...amcam jadi tak nak wat gath ke kemensah ni?...

Nana said... [Reply to comment]

haiza-hehe tu la xpe2 tunggu dj epoi nye program

ntah mana ntah bro ni..bz ek..semenjak gathering aritu..makin ramai dah follower dia kekekek

Queenin Murni said... [Reply to comment]

pergh!! tak letih ke?? satu hari suntuk penuh event. :P kalau sy, hari isnin tu takleh bgn dah.. hahaha!

Nana said... [Reply to comment]

queenin murni-heheeh mau tak letih?dah tu ingatkan amrul cuti sampai ahad je patut malam tu dia balik kluang so bukan senang kan kami nk jumpe letih tak letih ikut juga lah

senin tu ada rs mcm nk cuti je pasal tak larat tp xle psl banyak keje dtg opis gak

Nana said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
PUTERI AISYAH said... [Reply to comment]

hai kak saja tgk u punya blog..tertarik tgk sg kemensah..
ingat nak pg jgk rumah dekat tp takda masa nak pg.....thank

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...