MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 4, 2010

my frenz wedding

ni dia cite yg menanti utk dipublish hehe..asik2 cite pasal gathering je kan...nanti bosan plak.

AHAD:
Majlis Perkahwinan Massita & Mohd Nor (pengantin pompuan officemate aku)
Tempat: Jalan Ipoh, KL
Majlis kahwin 2 serentak, officemate aku ni naik pelamin sama ngan adik lelaki dia.

ha...tengok la muka aku nampak btol2 penat kan?abes gahtering ahad tu tros gerak g umah orang kawen.perkara pertama smpai umah pantin harus amik gambo sama2
ita, ko lawa sangat terserlah seri pengantin baru
2 mempelai berarak
panas gila2 time ni xtipu punya
pengantin bersanding, lawa pelamin dia simple & nice
selamat pengantin baru ita & mohd nor
************************
SABTU
:
Majlis Perkahwinan Siti Anisah -classmate (nama somi dia xtau plak hehe)
Tempat: Taman Keramat Au1, KL

harus bgambo ngan pengantin ok...
damia pon nk bgambo ngan pantin sian damia mata kena gigit nyamuk dah sepet sebelah hehehe..
ni classmate aku mardiah
gedik2 heee...
selamat pengantin baru anisah & husband
kepada kedua2 mempelai aku nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU...sehingga kekal hingga akhir hayat..amin...amin..

24 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

awatnyer tak tukar baju cik nana???

penganten tu takde bau masam² ketiak ke??? huhuhuhuhu... gigih betul nana mengisi jemputan walaupun bz... huhuhuhuhu...

Nana said... [Reply to comment]

ita-en.somi malas nk balik umah pastu nak patah balik g kenduri hehe..xpe dah spare minyak wangi dah tau mana ada masam kekekeke

firahadifa said... [Reply to comment]

kekekeke........ lawak la si ita nie..

btw, i pon suke plamin design cam tue... nice jer..

Dj Epoi said... [Reply to comment]

BAru Gua berkesempatan nak melawat blog kawan2 nih dari semalam sampai lanih ponk tak habis lagi duk masukkan wchange link Blog....huhuuuuuuuu

Selamat Pengantin BAru....Nooooooo....pada yg kawin...


Kalau Ada Gua sebagai Dj kat sintu ...tambah walaweiiiiiiiii kut heheheheh

Chik Na said... [Reply to comment]

cuti sekolah ni mesti lagi banyak jemputan kawin

Ena said... [Reply to comment]

Nilah namenyer setia kawan kan Nana.. x kire penat ker paer tetap pergi jua.. sure opsmate tu terharu kan!.. x kisah lah baju tu kan.. janji still cantekk & sopan.
Selamat pengantin baru la ye buat kawan nana tu.. cantekkkk color tu.. semanis orngnyer juge.

wantie said... [Reply to comment]

manis manis & sweet jer... mesti meriah kenduri tu kan. pengantin pun dua pasang.. orang yg datang bertandang pun mesti lah ramai..

Queenin Murni said... [Reply to comment]

yg pengantin hari ahad tu, cantik sgt.. both kapel punya warna sweet ja... cantek cantek!

mama_umar said... [Reply to comment]

uishhh,baju fresh tu dari tasek perdana,mahai tau,masuk paper lagii..hahaha

Nana said... [Reply to comment]

afida-tu la kuwang asam si itacutevirus nih..eheheh...sweet kan pelamin dia suka sgt tgk

Nana said... [Reply to comment]

dj epoi-bro klw bro ada kan mmg happening rsanye hehe..nsb baik saya dah kawen klw tak saya panggil bro jadi DJ ehhehe

Nana said... [Reply to comment]

chik na-itu mmg seharusnya..cuti skolah sama ngan musim mengawan kekekekke

Nana said... [Reply to comment]

ena-tu la..kita dah dpt jemputan ni kena la datang kan...plak tu satu opis lagi, xkira la penat ke apa klw bole datang, mmg kita datang

Nana said... [Reply to comment]

wantie-mmg ramai pengantin ada 2pasang jemputan double lah beratur amik makanan

Nana said... [Reply to comment]

quenin murni-tu la suka gak ngan couple tu baju,makeup diorg cantik

Nana said... [Reply to comment]

zt-ha..ko jgn main2 masam ke apa ke...yg penting dah masuk paper kekekek

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah... cantik aarrr pengantin..

Nana said... [Reply to comment]

rina-tu la..suka tgk baju kale grey tu minat baju dia

mama tisya said... [Reply to comment]

kita pn blk gathering p kenduri ngan bj2 tk tukar...ehhehehhehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-haha..tu la nk balik umah kang dah lambat tlepas plak org bersanding heheh..blasah je pegi pkai jeans

zura@iwan said... [Reply to comment]

atur knuri kawin la ko kan...

pgntin yg atas tu nice2 bj depa....nmpk lembut jerk....

ko plak g knuri hentam pakai seluar kan...ala asal tutup aurat..hikss

Nana said... [Reply to comment]

zura-malas nk alik umah tukaq baju kang xdan tgk depa sanding hehe...biaq p la..mmg org tgk je aku pkai kasual gitu hahah wat tebal muka je

Manjakusayang said... [Reply to comment]

comelnya pantin...suka yang warna putih + kelabu tu...so...sweet!

Nana said... [Reply to comment]

kimm-harus pantin kembang ni hehe tu la kita pun suka tgk baju dia makeup dia seme cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...