MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 30, 2010

sedara kawen

Ari ahad ada kenduri kawen sedara kat rawang, aku mcm biasa la..jadi driver ma & abah.amrul lak xbalik so aku la kena jadi driver nye.sedara ni mmg langsung aku xpenah jumpe pun ala..kira sedara jauh dah…cantik btol pelamin, makeup, baju seme lawa la..pantin pun cantik.selamat pengantin baru buat alia & husband..

berkenan sungguh ngan pelamin dia

***********************************************

Lepas balik kenduri aku singgah Tesco rawang nak cari pampes & susu damia, minggu aku dah sevey kt giant tp mahai xde promotion.hehe..korang sure mcm aku gak kan?cari mana tempat yg murah utk bli pampes & susu.hehehe…Ekceli banyak aku dah sevey dah sebelum ni, harga kt seme pasaraya tak sama kan..kebetulan plak semalam aku g tesco tu susu & pampes murah.

So aku pun rembat la 2bag pampes fitti Normal price RM33.90 harga lepas offer RM24.99 murah kan?susu dumex plak normal price RM23.90 harga lepas offer RM18.99.bez btol kan klw kebetulan pegi tu tgh ada offer, tp jarang la…terkena aku pegi tu ada offer.

Kebetulan plak semalam ada offer stand fand pensonic RM99 aje aku tros rembat la…kipas lama aku dan2 plak rosak time gaji kuar! Cess…pandai2 je dia kan..nk rosak time org dpt duit haha…kipas lama yg dh rosak tu kwn skolah adiahkan time aku kawen.4 tahun je riwayat kipas tu ngan aku hehehe…



20 ribu orang memberikan idea bernas:

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

amboi..sakan borong ye...

cantek ar panten, kaler pink tu cantek

momguess said... [Reply to comment]

den xtau pon pasal kipas ni
ader lagik tak
pelamin, pgantin cantik

saveme_zero said... [Reply to comment]

cantiknya kaler pink. berseri2 pengantin tu. tahniah.

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

murahnya leh dapat kipa tu.. kalo xsilap yg rendah muka kipas besar tu pon dah rm100++

beshnye pakai pink..dulu teringin sgt nkpakai tp naman tak nak..uwaaaa.. smpai ke sudah xdpt pakai time kawen tunang pon x..huhu

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

nana
aku klu pampers ni
selalu beli kat ekdai ubat cina
mmg murah
tpi sesekali klu tesco dgn giant ade offer
mmg aku terbeli jugak

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

cantik ar baju pengantin kaler pink.. terang jerk...

murah erk kipas tuh... kt kuantan nih x pnah plak jmpe murah camtuh..

Nana said... [Reply to comment]

atie-xde sakan mana la..bonet kete bole ttp lagi kakakakak.
tu la cantik kan?sweet je kale pink

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-rasa nye ada lagi la kak, den pun xtau kebetulan pegi tgk murah tu psl rembat kena plak kipas baru rosak elok sgt la tu

Nana said... [Reply to comment]

sue-tu la..pelamin dia mmg lawa tp dalam umah sempit skit klw ltk kt luar sure lg gempak

Nana said... [Reply to comment]

fiza-harga kipas tu RM119.00 klw brand2 lain ada yg 150. tu pasal rembat je dah murah kan.mmg tgh cari kipas pun

sama la kita..tp mmg xde pun niat nk pakai kale pink saje gatai2 ckp ngan en.somi wlpon dah tau jawapan dia NO ekekkeke

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la ramai kata kedai ubt cina murah pampes.
tapi kan jap2 mcm lawak je kan..eh ayu ko nk g mana?bli pampes kat kedai ubat..hehehehe
aku tingin nk tgk gak nanti harga kt kedai ubt cina celah mana la aku nk cari kedai ubt cina kat keramat ni ek ssh nk jumpe

Nana said... [Reply to comment]

zue-tu la lawa baju pantin
kipas tu mmg selalu tgk 100++ tu tgk hage 99 xde fikir2 dah rembat je

wantie said... [Reply to comment]

rajin ko yer nana.. siab buat survey rega barang lagi. haku ni kekadang jer wat cam tu. tapi selalunya aku malaih nak survey...

Masa non mengizinkan aku berbuat demikian. hiksss

Nana said... [Reply to comment]

wantie-kdg2 wat sevey tu klw mmg pegi tempat tu,klw saje2 nk dtg tgk harga idok la...hehhe

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana,
offer pampers fitti tu sampai bile ek??? iyyad pon pakai fitti jugek.. save budget.. tp, minum susu isomil.. huhuhu.. lari budget...

Hezesuze said... [Reply to comment]

ekceli erge pampers kt tesco n giant lebih kurang mahal ler...xtry beli kt 99 speedmart??

sbb dari dulu anak akak kai pampers huggies yg kaler biru tu....kt 99 RM35 jek berbanding kt tesco n giant smpai RM40 pun ade...huhu

Nana said... [Reply to comment]

ita-xingat plak rasanye smpai mgu depan kot offer fitti tu
kita mmg ajar damia mnm susu murah2 je hahaha..save bajet skit.lgpun dia xde alah ngan mana2 susu blasah je

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-sehari b4 g tesco dah pegi giant & speed 99 giant mahal...speed 99 lak xde banyak pilihan & tak murah pun.mmg kwn2 cakap pampes kt speed 99 murah tp tgk sama je mcm kat giant

~ana~ said... [Reply to comment]

kita mmg selalu beli pampers ajmal dan aqil kat tesco..kita rs tesco murah la comapred yg lain...

Nana said... [Reply to comment]

ana-tu la selalunye mmg tesco lagi murah dari lain kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...