MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 16, 2010

selamat pengantin baru fendi & wife

sehari sebelum kenduri ni mak pegantin datang umah jemput mulut, kad lupa bawak katanye...aku dengar je si budak fendi ni nak kawen tros eksited nk pegi, lagipun aku kan suka g kenduri kawen...suka tgk orang kawen..ekekke... pengantin lelaki ni kawan time aku kecik2 tp dia dulu jahat nak mampos! tp tu time kecik2 la...

mcm biasa la..klw amrul xbalik, aku g ngan damia +mak aku je la...sian amrul kan..jarang2 muka dia ditepek kt blog.kekekek....

budak tu mmg susah nk senyum...owh...tp klw amik gambo ngan tok wan nak plak dia senyum kan
pengantin bersanding aku suka tgk combination kale pink+blue so sweet
pelamin simple but nice fresh flower mmg lawa
kepada kedua mempelai, selamat pengantin baru semoga bahagia hingga ke akhir hayat.amin...


25 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik gk blue & pink
tp awat pengantin lelaki duduk kaki terkangkang tu...ehheheheh

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

haah
agak tak senonoh disitu pengantin lelaki itu.
ekeke..
(aku dah pikir blue jer klu pengantin buat perangai pelik - pelik time bersanding)

Siti said... [Reply to comment]

eh..mcm budak2 jer dua2 pengantin tu...hehehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahaha suka tgk kalu kwn kita mase kecik2 jahat nk mampos kawen..ye la nk byg blk kejahatan dia sambil tgk dia skang ats pelamin..hahaa

momguess said... [Reply to comment]

cqntik gak combinatn wana pink biru nie
tapi awat pgantin lelaki cam gitu
hishhhhh

Ena said... [Reply to comment]

Cantik,
selamat pengantin baru wat pengantin tu yeh!..
Amboi!! Nana berseri2 cam mengantin juge!!

** atie + farid + aisyah ** said... [Reply to comment]

alahai... kurus nye pantin.. cam budak skolah... hehehehe

~ana~ said... [Reply to comment]

cantik la kombinasi warna tu...

dress damia pun cantik jugak..:)

~ana~ said... [Reply to comment]

cantik la kombinasi warna tu...

dress damia pun cantik jugak..:)

Nana said... [Reply to comment]

eryn-ehehe tu la psal tekangkang beso sangat kan heheh

Nana said... [Reply to comment]

ayu-pantin tu mest xsedar dia duduk mcm mana kan, senget ke terkangkang ke dah tu nebes kan sanding depan ramai orang heheh

Nana said... [Reply to comment]

siti-budak?pantin lelaki dah umur 30 tau yg pompuan xtau plak bape umr dia

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ekekeke..btol2 time dia sanding tu tiba2 bole ter flash back menda2 jahat yg dia penah buat hehehe kenangan...

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-tu la saya pon ske kolor tu apa kata akk wat kaler tu juga nanti?hehe...ntah nye pantin dok terkangkang xpahsan la tu

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheh berseri2 sepak tepek bedak sekilo kekekkeke

Nana said... [Reply to comment]

atie-tu la kecik je pantin sama2 kecik nmpk mcm budak2 padahal umor dah tua hehe

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe tetiba plak dress damia cantik hehe tq...baju dah singkat dah pon kejap nau dah besar

si para para said... [Reply to comment]

semoga bahagia hingga ke akhir hayat..amin..

Nana said... [Reply to comment]

tq si para2 hehehe

ita cutevirus said... [Reply to comment]

gitu la idup weekend father.. huhuhu.. nak wat camne kan?? amrul bertugas kat kem batu 10 ke nana??? sebab hubby ita punyer sepupu pon kat situ dulu...
name die mejar kamaruzzaman.. skang ni da pindah mindef..

Nana said... [Reply to comment]

ita- tu la...hidup musti diteruskan...
amrul kat kem mahkota kluang, johor nun

Nida said... [Reply to comment]

Nana... Damia bila ngan Nana dia tak senyum, tapi bila dgn atuknya dia senyumlah... Apa maknanya tu ek?..hehe

firahadifa said... [Reply to comment]

eh, nice la make up u time nie.. nampak ayu jerk..

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-hehehe..tula tu maknanye dia xsuke ibu dia la tu hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

afida-ha?makeup sape?kita ke pantin?kekekek...time rajin je makeup ni klw tak mmg malaz...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...