MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 9, 2010

Selamat pengantin baru mardiah & marsani

Majlis Perkahwinan Mardiah & Marsani
Tarikh: 7 Mac 2010
Tempat: Masjid Dato Keramat, KL

ni la 1st time aku g kenduri kawin yang buat nye kat masjid, pengantin pompuan ni kawan skolah menengah, last jumpe time form 3 pastu lost contact baru2 je 2 bln lepas jumpa balik kt FB, bagos kan FB ni...dekat 14 tahun xjumpe akhirnya dpt gak aku jumpa balik kawan lama...

actually umah pantin ni kat flet sebelah masjid, xde tempat utk pssang khemah tu psl dia wat majlis kawen kt masjid & bersanding kt dewan skolah agama kat masjid tu, bagus kan..membina masjid & dpt sanding kt masjid hehehe..

aku sampai2 je pantin baru nk berarak
ceh2 malu2 plak org amik gambo dia
pantin sanding
jumpe sorang kawan skolah
sama plak tema aku ngan pantin kale ijau..padahal mula2 nk pkai bj grey tetiba tergerak ati nk tuka kale ijau hehehe...
kepada mardiah, selamat pengantin baru...sorry xsempat nk amik gambo sesama & bersalam2 pasal aku kena gerak ke umah kakak ada kenduri doa selamat sempena naik umah baru

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Echa @ Syaz1601 said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Echa said... [Reply to comment]

muka nana sesuai je kalau pakai shawl camni kan..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

wah pantin kaler hijau .. cantikkkk ;-)

momguess said... [Reply to comment]

ku lihat hijau!!!

Hezesuze said... [Reply to comment]

suke tgok org bersanding kan..
teringat zaman kita dulu kawin....ahaks!

Ena Qalinsya said... [Reply to comment]

wahhhh bestnye dpt jmp kawan skolah lama... mesti ade perbezaannye kan..

Nana said... [Reply to comment]

echa-hehe sesuai ke?rs nmpk mcm bulat aje muka nih

Nana said... [Reply to comment]

diana-tu la cantik gak bj pantin tu

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-hehe...ijo mato den

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe..mmg kak tu psl saya suka g org kawen sebab suka tgk pantin pastu verangan2 ingt time sanding dolu kekekek

Nana said... [Reply to comment]

ena-tu la lama gile xjumpe...lepas 14 thn ketemu jua akhirnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...