MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 1, 2010

semalam di lake garden

arini fb aku sgt bz ngan tagged gambo gathering semalam hehe..bertalu2 komen kwn2.semalam xsempat nk update pasal bz gile, pas balik gathering, g umah org kawen (xtukar baju ok!ngan masam2 tu pegi kenduri..hehe masam ke?no..no..dah bawa perfume tau heeee) pas kenduri g mandi jeram kat kemensah pastu g jalan2 putrajaya membawa rombongan abg2 perwira negara pastu g dinner kt nasi lemak kg baru..pergh kalah wakil rakyat ni kekekeke..

harini aku nk review blog & FB kawan2 dulu sebab masing2 berlumba2 wat en3 psl gathering kan..aku nye cite lambat skit la..pasal ada banyak en3 nk publish ni.kena wat satu2 la.so sape2 blogger yg ada gambo tu sila jgn segan2 tagged aku kt FB nk cari aku sila taip je nama FAUZANA ISMAIL ok..kwn2 tq...

cuci mata dulu gambo ramai2 cite penuh akn diupdate kemudian..

34 ribu orang memberikan idea bernas:

zh-ena said... [Reply to comment]

ena pun blm wat entry pasl gathering nie..

kena tungguuuuuuuuuuuuu

Ena said... [Reply to comment]

cam best jer gathering nie.. hu3x.. rugi nyer x dPt nak join kan!..

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg arini terjh blog & fb kwn2 je la..dh ler fb blok kt opis ni..kena tgu mlm nanti la...

firahadifa said... [Reply to comment]

1. nana, kek u sedap sampai menjilat jari.. lepas nie nak order...

2. thanks jaga anak i masa i nak ambik barang kat kete , i dgr cite anak i sesangat la lasak nyer.. sorry nyusahkan ..n thanks yer..

3. and ... salam kenal!!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhhhhh happeningggggggggggg .. sumer serba biruuu ;-)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhhhhh happeningggggggggggg .. sumer serba biruuu ;-)

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana balik awal ek??

nana & family memang suke gi jenjalan ek???

da pegi gath, pegi kenduri plak.. leh lagik pegi kemensah, putrajaya & makan nasik lemak kat kg baru???

gigih... gigih...

anyway, kalo nana tak tegur ita smlm, ita tak kenal...

thanks kerana tegur ita dulu ek...

nice meeting u...

wantie said... [Reply to comment]

cari punya cari.. nampak gak muka ko kat remai ramai tu... hiksss

mesti ko sonot..

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe arini kita ronda2 dulu blog kawan2 takut ada terlepas nk komen kt semenye hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-mmg bez wlpun panas, penatt tp sgt sonok xpe lenkali join ok

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe tu la arini terjah fb & blog kwn2 dulu nanti2 baru update kita punye

Hezesuze said... [Reply to comment]

perghh clown lebih menyerlah...muhahahaah

Nana said... [Reply to comment]

farahadifa
1.hehe sedap ke?hehe bole aje..nk oder gtau ek
2.no problem..xde la lasak mana..biasa la budak2 cuma dia ajk kita main2 air paip kekekek
3.salam kenal juga..

Nana said... [Reply to comment]

kak diana-yezz sgt2 happening wlpun keletihan panas, segala bagai tp bezz

Nana said... [Reply to comment]

ita
1.saya tak balik awl, tunggu sampai abes...hehehe
2.yes kami mmg suka jalan2 tp tu klw amrul ada la...klw dia xde mmg dok umah je diam2 hehe..mmg xlarat tp bukan selalu dpt sama2 ngan suami kan tu kena gigihkan juga tu hehehe
3.no problem..saya tegur sebab ita kan selalu komen2 kt blog..hehe

Nana said... [Reply to comment]

wantie-kekek hang klik ke kt gambo xyah nk pakai kanta pembesar heheh

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-clown itu telah menakutkan ank saya heee

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

betul2...semua citer pasal bloggers gathering....ayu punya pun lambt sikit..bagi can kat org lain upload dulu...

momguess said... [Reply to comment]

poning kepala den tgk kt fb pasal gathering nie
tgk kat blog pasal gathering nie
ape2 pon korangs semue mmg best!!!

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

alycia pun belum upload lg.. smlm penat giler.. arini xcopy picca lagi huhu..

Manjakusayang said... [Reply to comment]

semua buat n3 pasal nie...huhuhu...bestnya...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

adeii..berpino baca sume pasal gath..tp apepn i likeeeee...hope sume njoy:)

mama_umar said... [Reply to comment]

mmg arini aku dibayar gaji utk uplod citer2 gath smlm,hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe sama la kita..bagi dah reda skit br upload kekekek

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-hahah tau xpe sana sini cite psl gath.

papepon kak congratz kt korang kerana jadi penganjur yg berjaya!!

Nana said... [Reply to comment]

alycia-hehe xpe arini kita bg chance kwn2 cite dulu..kita pegi ziarah umah2 org je dulu

Nana said... [Reply to comment]

kak suziey-tau xpe...fb lagi la beratus2 komen masuk (ceh beratus ke?kekeke)

Nana said... [Reply to comment]

zt-hahahahah aku pon sama...

ibu_umairah said... [Reply to comment]

so hapening......rugi nya tak join!!!!

MamaDamia a.k.a Haiza said... [Reply to comment]

Salam kenal IbuDamia,

semalam jumpa kat gath sekadar mampu nak pandang-pandang jek...nak tegur tak kenai..hihihi harap lepas habis gath ni kita still leh beramah mesra kat blog..kek cokelat tu memang sedap n mabeles rasanya...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ibu umairah-mmg happening sgt, gath kali ni lg bez dari yg 1st time dulu

Nana said... [Reply to comment]

haiza-hehe..ala ngape tak tegur?hehe cedap ke?tq..

ok pasni kita beramas mesra kt dlm blog je la hehehe

zura@iwan said... [Reply to comment]

ko pon join gather yer...sure sonot kan...ramai2 tp fenat gk la ko tue lps tu byk plan len plak yer..

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe mesti la join weh ni thn ke-2 aku join blogger gathering.mgm penatt gile weh flat aku aritu udah blk gath ada org kawen-mandi sungai-jln2 putrajaya pergh...lembik kaki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...