MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, March 11, 2010

souvenirs from officemate

bulan ni dapat 3 souvenir office mate bagi, 2 daripadanye dtg dr oversea (indon & vietnam) wlpun souvenir nye xde la yg mahal2 tp dpt kecik cinonet ni pon aku suka, ye la..orang bg adiah kt kita tu tandanya orang ingat kan kita kan...hehe..ntah bila la aku bole bli souvenir from oversea nk bg kengkawan ni...(souvenir dlm negara bole la..hehe)

xpela..tunggu bln depan aku terbang ke tempat itu... nanti aku bli souvenir bg kt diorg plak.(dlm ati melonjak2 xsabau! heee...)

keychain lake toba, officemate g honeymoon kat medanfridge magnet from vietnam officemate g cuti2ni br dpt semalam, apa ek nama dia?memo holder kot, officemate g honeymoon kat pulau redang
tq seme...aku suka fridge magnet tu sape2 yg g oversea tu nk kirim satu bole?hehe...

23 ribu orang memberikan idea bernas:

ita cutevirus said... [Reply to comment]

wahh nana..

bestnyer dapat hadiah... huhuhuh... walaupun kecik, tp kalo bagi ikhlas, orang yag menerima pasti akan rasa gembira...

momguess said... [Reply to comment]

fm tu den pon suko

mama tisya said... [Reply to comment]

best2 kn dpt ole2 dr kwn2 yg p overseas ke, p jln2 ke...nk2 FM lg la best..kita pn suka tp peti ais sendiri tkde lg...kena simpan dlu la...ehheheheh

nanti p overseas tklama lg ,jgn lupa nk gk ole2(muka tk malu ni)...hehehehe

firahadifa said... [Reply to comment]

nana, takkan amy jer.. aku pon nak!!....

Siti said... [Reply to comment]

cute sgt yg patung tu..happy kalau dpt gift..leh senyum sampai telinga.

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

unik seh sebenier yg last tu..
tetojol kuar..
ekeke..
ade extra?
meh bg mak buyung se!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

disebabkan ayu dah tahu nana nak gi mana...maka ayu pun nak gak sorvenour tu.....

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

nana...jemput datang opis aku...aku kasi souvenir kat ko...banyak giler aku wat koleksi...dari merata tempat aku dapat..hehehe...ada yang 2-3 sama jenis jek...meh ar weii...hehehe....kiranya cam aku let go la...lalala...

zh-ena said... [Reply to comment]

ena pun suka jea ngan fridge magnet

Hezesuze said... [Reply to comment]

hurmm...kalo nana pegi mane2 jgn lupa adiahkan akak fm ye...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ita-btol xkira la adiah mahal ke murah tp klw org dah bg kat kita kan...mgm kita happy

Nana said... [Reply to comment]

kak ina-samala suka kumpul fm

Nana said... [Reply to comment]

eryn-mana ada kita nk g oversea la..ehehe dlm msia je...

Nana said... [Reply to comment]

fida-ehehe..xde g mana2 pon la..bukan nk obesea...

Nana said... [Reply to comment]

siti-eheh tu la harga tak penting janji ikhlas kan

Nana said... [Reply to comment]

ayu-eheh apa yg terjojolnye..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe insyallah...tut..rahsia kekek

Nana said... [Reply to comment]

izan-ehehe ala xyah susah la aku dtg klw gitu ko pos je hehe

Nana said... [Reply to comment]

ena & kak heze

wah kita ada minat yg sama ek hehe

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, rs yg patung dr vietnam tuh glamer sungguh kan...kita pun ada dpt dr kwn yg selalu ulang alik g sana....

td br dpt satu FM dr ofismate..dia g london...best kan kumpul FM ni..

Nana said... [Reply to comment]

ana-wah beznye dpt fm dr london..heehe tu arr kita suka kumpul klw boz g outstation kita siap pesan suh bli fm ehehehe

wantie said... [Reply to comment]

BESH NYER DAPAT SURBINIO. CUTE MUTE SEMUANYA...

Nana said... [Reply to comment]

wantie-tu la...ada gak org ingt kat aku kan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...