MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 6, 2010

aku terlepas wish itu...

ari sabtu lepas aku godek fb tiba2 aku terperasan amrul anta message kat tasya (dj XFM), fyi tasya ni membe amrul..hehehe...tengok la amrul tulis apa tu...

wah..tetiba aku rasa terharu gile...hahah..sebab amrul bukan jenis yang jiwang2 gini hahaha..cam lawak pun ada, tak caya pun ada amrul ke yang tulis ni hehehe...

ucapan amrul tu dibaca time tasya on air sabtu lepas..malangnye aku tak sempat dengar pasal time di bacakan wish amrul kat aku tu ktorg ada dlm jj mau celebrate bday ank membe..

heheh...wat encik amrul, tq ek..walaupun saya tak kesempatan dengar wish awk tu..ni pun dah cukup buat saya sengeh2 smpai telinge :) well done..awak dah pandai romantik kekekeke...

ni aku copy kat fb tasya

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Siti said... [Reply to comment]

hehehe...syoknya siap wish kat radio tu....

SyaNa said... [Reply to comment]

wah!! rugi wey tak dengar

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

wah!!! sempat lg tue ..ucapan buat isteri tercinta ;-)

~ana~ said... [Reply to comment]

waa...best nya nana...ur husband romantik la...:)

Hezesuze said... [Reply to comment]

ekcelikan somi kita ni romantik tp xmo tunjuk...huhu

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

wah...touching nye.....

Ena said... [Reply to comment]

syokkknyer... melayang2 jap kan biler sesekali dengar camtu.. hehe..

mama tisya said... [Reply to comment]

klakar la amrul tp bgsla sure tersengih2 wifenye kn..hehehehe..so romantik

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

ololoooo.... so sweet... klu akak pon sure sengih lebih dari telinga tuh.... hehehe...

mama_umar said... [Reply to comment]

gitule klu suami yg jarang2 wat romantik nih,skali die action mmg cairr,hahaha

Nana said... [Reply to comment]

siti-tp xdapat dengar pun..uhuhu..

Nana said... [Reply to comment]

syana-itu la..aku sedar message tu pun dah lambat..klw aku tau dia suh tasya wish harus aku buka radio heheh

Nana said... [Reply to comment]

diana-heheh..ye arr mayb dia nk tq kat aku pasai aku msk sup ketam kat dia pastu dia tros elok demam hahah

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

kdg2 diorg nih akan jadi romantik..esp time yg kita x jangka...bila time kita nak, payah sgt nak dpt...

Nana said... [Reply to comment]

ana-pelik gak ni ngape tetiba romantik hahaha...

Nana said... [Reply to comment]

kak heze- mmg btol kak..nk tunjuk romantik2 depan2?jgn arap ler...hehe

Nana said... [Reply to comment]

atie-hahaha org lain pun touching hehe..kita time tgk msg ni pun sengeh smpai telinge agknye la klw dgr kt radio ntah mcm mana ntah kan sure sengeh smbil tido hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ena-hahah..btol2 mmg melayang bangga, sebak, happy seme ada kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hahaha..mgm sengeh2 mcm kerang busuk pon tiba2 rs malu pun ada hahahah

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehehe...kdg2 menda2 simple mcm ni pun bole mengeratkan lagi kasih sayang kita kan

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehe..dia bukan saje jarang2 tp tak penah berperangai mcm ni ahaha..
mmg cair beb!

Nana said... [Reply to comment]

ros-btol tu...hehe stuju2 & kebanyakan kaum lelaki xsuka tunjuk diorg tu romantik kan?muke je garang tp dalam hati ada taman hahaha

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ho la hooo....so sweet..ish bestnye..hehe..soh la dia ulang wish bende tu..ekeke:P

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahah...nk suh ulang?lenkali la.kekeke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...